Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnátok ebben a helyzetben? Elhinnétek a magyarázatot? Szerintetek megcsal?
A barátom fiókjában volt 3 koton még pár hónapja, még akkor vette őket amikor nem voltunk együtt. Néhány napja eszembe jutott, hogy megnézzem. Már csak 1 darab volt, és egy üres doboz (nem ugyanaz a fajta). Rákérdeztem, azt mondta keresett valamit a fiókban, a kezébe került és kidobta őket mert úgysincs rájuk szükség (én szedek fogamzásgátlót).
Ezt elég nehezen tudom elhinni, mert akkor kidobta volna mindet. Ti mire gondolnátok ilyen helyzetben?
Most már én is ott tartok, hogy meg is érdemled...
Inkább lennék macskás vénasszony, mint egy megcsalt idióta, aki inkább lehunyja a szemét, minthogy ne legyen egyedül...
Ha családot szeretnél meg azt, hogy valakitől legyen gyereked, és már lemondtál egy tökéletes pár megtalálásáról, az elfogadható, és érthető is, ha tűröd hogy csalnak, ha neked ez kell. DE EZ A PASI MÉG CSAK FEL SEM VÁLLAL. Akkor lesz tőle gyereked, ha direkt abbahagyod a tablettát és nem szólsz neki. De nem fog gyerektartást se fizetni csak beperel, hogy átverted. Kb ennyire lesz jó. Ennél egy macska is jobb. Vagy 5 macska.
Egybként ha 30as vagy, akkor egy darab hibát kell elfogadnod a potenciális jelöltekben, hogy már van gyerekük. Ha ezt el tudod fogadni, akkor még egész jó pasikat is találhatsz, mert az éppen 30as nők még nem feltétlen akarnak belemenni abba, hogy a pasinak már van egy gyereke, de már elég sok a 30-35 körüli elvált pasi. Általában nem is ők nevelik a gyereket, csak hát fizetik a gyerektartást meg láthatás. Ha ezt az egyet problémát el tudod fogadni, találhatsz olyat, akivel amúgy nincs baj, csak 18 éves korban kezdődött szerelméhez ment hozzá és 5-10 év alatt rájöttek, hogy közük nincs egymáshoz. De a számukra potenciális nők még fiatalnak érzik magukat egy gyerekes pasihoz. Tehát ha már úgyis "hibákat" akarsz elfogadni a pasikban, akkor válaszd ezt. Nem olyanhoz kell menni, akitől azért váltak el, mert aggresszív, alkoholista vagy hasonlók, hanem akik szimplán kiszerttek egymásból, van ilyen.
Még nagyon nem vagy lemaradva, de ha még elhülyéskedsz 5 évet ezzel a döggel, akivel most vagy, na akkor leszel lemaradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!