Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka az exek közötti szexnek?

Figyelt kérdés
A csaj lefekszik, az ex baratájával!közben a srácnak van bnője!És a srác kezdeményezett!mi lehet az oka?a másik csaj nem adja magát?vagy vele nem olyan jó a szex mint az exxel?vagy még mindig szereti a srác a volt bnőjét?
2010. márc. 7. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
2 szex jobb mint 1
2010. márc. 7. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
érzelem nélküli szex, csak a lényeg van benne...nincs is annál jobb
2010. márc. 7. 10:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt mondta a srác,hogy enm tud elszakadni tőlem érzelmileg...

és ezt már az után mondta miután megtörtént!Van egy kis bűntudata,h megcsalta a bnőjét, de nem bánta meg

2010. márc. 7. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
ugyanaz, amiért bemegyünk néha a régi sulinkba :) nosztalgia egyrészt, meg csak a jó része, problémák nélkül :):P
2010. márc. 7. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:

mikor szakítottatok? mennyit tudsz a mostani csajáról? milyen a viszonyuk? milyen volt a ti viszonyotok? mennyi ideig voltatok együtt?

ez mind-mind befolyásoló tényező.

tapasztalat....

engem szeretett. és vissza is jött hozzám <3

2010. márc. 8. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Mintha csak az én volt barátomról olvasnék...

Tudni kell,h egyszer megtörtént. Nagyon magam alatt voltam,és ő ott volt-segített egy nagy dologba.és teljesen feléledtek bennem a régi érzések. Azt hittem h hú,dejó lesz most mindent vissza lehet csinálni(neki ugyanis akkor már 3 hónapja volt barátnője,de állítása szerint még engem szeretett)DE hát nem velem van azóta újra 3 hónapja hanem a barátnőjével már több mint fél éve.

A szitu amit ide irtál azért ismerős,mert nemrég itt volt nálam a volt barátom,és próbálkozott! Legszívesebben lehánytam volna annyira utáltam azért mert egy picit se érdekelte h mi lesz ha bennem megint felélednek azok a régi érzések? le se szarta volna,és ugy utálom h a pofámba hazudja h engem szeret. ilyenkor elgondolkodok rajta h ha a mostani nőjével ilyen szemét,akkor velem is megcsinálta vajon?

2010. márc. 8. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!