Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ez? A párom vonzónak, szépnek tart, szeret, de van egy ilyen kedvtelése, hogy szép nőkről, színésznőkről gyűjt képeket. Egész kis gyűjteménye van. Időnként nézegeti őket, de nem előttem.
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 12:56
11/14 A kérdező kommentje:
20 évig élt együtt egy nővel, akivel pocsék volt a szex. A nőt csak orálisan lehetett kielégíteni, ügyetlen volt. Azt mondja a párom, hogy akkor kellett rászoknia erre, hogy más nők képeit nézegesse, annak érdekében, hogy ne váljon impotenssé. Velem jó a szex, csak ez a 20 év nyomot hagyott benne.
2015. júl. 29. 15:30
12/14 anonim válasza:
Szerintem attól, mert valakit orálisan lehet csak kielégíteni, még nem következik, hogy ügyetlen. Vagy nem tudom, hogy ok-okozati összefüggést gondoltál a szavak mögé? Mondtad már neki, hogy ez téged zavar egyébként (ha zavar egyáltalán)?
13/14 A kérdező kommentje:
Csak orálisan lehetett kielégíteni. Amikor a párom álló farokkal belé hatolt, azzal a nő nem tudott mit kezdeni. Azt mondta, hogy nem jó, jobb orálisan. Ettől persze, a pasim farka rögtön lekonyult. Szerintem, nem normális, ha valakit csak orálisan lehet kielégíteni.
2015. júl. 29. 16:54
14/14 anonim válasza:
Csinálta. Idegen csajokat nézegetett. Azt mondta csak nézegette csak úgy őket. Mondtam neki még egy ilyen, ha megtudom addig leszünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!