Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nem-túl-szép plázacicáknak vannak mindig barátjaik, és nem a normális rendes csajsziknak akik akár szebbek is?
Van egy plázacica rokonom, aki ma családi ebédre hozta a barátját, aki egy helyes, okos, aranyos katonasrác, miközben a csaj meg csúnya és beképzelt mellé, de ez a srác már a sokadik pasija és nem értem hogy van neki ennyi... Mikor valami öreg fószert szed össze vagy rusnya hímrinygót azt megértem hogy mellette köt ki, de a fent említett helyes srácot nem érdemelné meg.
Közben meg a legtöbb vele egykorú, 17 körüli ismerős/barátnőm szingli és még nem is volt pasijuk pedig rendes csajok, helyesek és okosak is. Van aki modellkedik is, sok ismerőse is van, bulizni is jár szolidan (tehát nem a suli után rögtön haza szociális élet nélküli tipus) és neki se volt még senkije.
Hogy van ez, hogy kinek jut-kinek nem?
Talán kicsit magatokba kéne nézni miközben mást mocskoltok.
Puszi a magányos pofidra.
De nem tőlem.
18/F
Nem Siófoki vagyok :)
Amúgy meg azért azt csak tudom, hogy a rokonom milyen belül, és tipikus plázacica, az előző pasijaival is csak fektette magát, ezzel a sráccal meg ebéd közben beszélgettünk és értelmes, normális srác.
Az én ismerőseim meg nem szívkirálynők, pl én se vagyok az, nem lehet kivel szívkirálynősködni, ha nincs jelentkező. Én is 18 felé megyek már, és eddig életemben 2x jöttek oda hozzám egyszer tanfolyamra várva, egyszer meg a metrókijáratnál így ismerkedés céljából de ők sajnos alacsonyak voltak nekem alapból. Szóval nem tudom magasra tenni a mércét ha senki se jön, érted...? :D
De miért jó, ha én megyek oda?
1)Ha tetszem neki, akkor jöjjön-ő. Ha nem mer, akkor meg elég tutyimutyi...
2)Ha meg nem tetszem neki, akkor minek?
"Ha tetszem neki akkor jöjjön ő"
Miért is?
Érdekes módon mégis te vagy a szingli nem pedig a rokonod hiába tartod magad értékesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!