Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti kiakadnátok ezen, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiakadnátok ezen, ha a barátnőtök ennyi pénzt költene el ilyesmire?

Figyelt kérdés

A barátnőm nagy Gyűrűk Ura rajongó, megvan neki az összes könyv, film, a díszkiadások, bővített extra változatok, minden, amit egy rajongótól csak el tudtok képzelni.

Ma hazaállított a Gyűrűvel, valami tünde nyaklánccal, meg egy ilyen falevél alakú kitűzővel, amit a filmben hordanak a tünde köpenyen. Persze nem volt neki jó akármilyen bóvli ékszer (pedig úgyse fogja ezeket hordani, ahhoz túlságosan is félti mindet, már ismerem, csak kiteszi a polcra... de arra meg elég lett volna valami 2000-3000 forintos vacak is), nem, neki kellett a drága szar, amit a hivatalos magyarországi gyűrűkurabigyós boltból kellett beszereznie! Sikerült ott hagynia majdnem 30.000 ft-ot ezért a három bizsuért!

Nagyon mérges vagyok, ennyi pénzt kidobni ilyen felesleges hülyeség miatt, amit ráadásul még csak használni vagy hordani se fog, egyszerűen csak nézegetjük majd őket, ahogy szépen porosodnak a polcon...!

Az meg, hogy kiderült, további 2 ilyen bigyót rendelt, ami épp nem volt raktáron, további 20.000 ft-ért, csak hab a tortán! Igaz, azt a 20ast nem kellett most kifizetnie, majd csak ha megy a motyóért 2 hét múlva, de akkor is!

Közös kasszán vagyunk, együtt fizetjük a számlákat, a lakbért, a kocsiba a benzint, mindent. Nem azt mondom, hogy a fentmaradó összeget mindenképpen félre kell tennünk (bár az sem ártana, legalább lenne némi spórolt pénzünk is), na de ilyen hülyeségekre elkölteni nonszensz!!! Ha kell valami, oké, vegyük meg. De ilyen vacakokra ennyi pénzt minek kiadni? Vagy legalább fokozatosan vette volna őket, mittomén, most csak a Gyűrűt, jövő hónapban meg mondjuk azt a leveles kitűzőt, vagy mit bánom én, mi az... de minek kellett egyszerre bevásárolnia majdnem 50.000 ft-ért?!

Ő azt mondja, hogy ez az ő pénze is, ugyanúgy megdolgozott érte, mint én, és nem érti, miért ne vehetne belőle magának azt, amit szeretne. Ő úgy látja, nincs értelme csak azért minden hónapban a maradék pénzünket félretenni és gyűjtögetni, hogy aztán csak üljünk rajta és soha ne vegyünk belőle semmit, amit szeretnénk.

Nem is ezzel van a bajom, vegyen magának azt, amit szeretne, persze... Csak ilyen kacatokból ne a 10.000 ft-os Swarovski kristállyal kirakott nyakláncot vegye már meg, ha egyszer úgyse fogja hordani! Arra, hogy nézegesse, ugyanolyan jó lett volna a 2000 forintos utánzat is! Vagy ha már ennyi pénzt kiad egy ilyen szarra, előtte legalább üljünk le, és beszéljük meg, hogy valóban szüksége van-e rá, vagy legalább kérdezzen, hogy elszórhat-e ennyi pénzt ilyesmire, ne azzal várjon haza, hogy gyakorlatilag kidobott az ablakon egy valag pénzt a megkérdezésem nélkül, és még csak nem is valami életbevágóan fontos dologra, hanem a hobbijára...

Ti mit gondoltok erről? Jogosan vagyok mérges?

2015. júl. 29. 00:22
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
22%
Kedves Kérdező, én teljesen egyet értek veled, milyen dolog már az hogy elver 50 ezer forintot, és hazaállít ekkora baromságokkal, úgy hogy meg sem beszéltétek. Én a helyedben elvernék ugyanennyit, vagy a kétszeresét is, olyan dolgokra amiről tudod, hogy ő hülyeségnek tart, de neked fontos, szépen hazaállítanék vele, aztán a nő orra elé tolnám, hogy nesze, itt van örüjjjjé babám!!!
2015. júl. 29. 00:51
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Már csak azért is megéri mert Gyűrűk Ura fan a barátnőd!!! Elég ritka, ráadásul ilyen hardcore :D

Na de a lényeg, hogy pl én is szeretem a Gyűrűk Urát, nagyon is. Nézegettem én is régebben a neten ilyen cuccokat, és tényleg elég drágák. Amikor megláttam, hogy pl egy kis Legolas szobor 50ezer ft meg ilyenek, akkor azt gondoltam, h "aha, anyád, tudod mikor." Szóval szerintem is hülyeség ilyenre költeni. Ha tényleg igazán lenne rá pénzem, és megvehetném, úgy, hogy nem kell mást nélkülözni emiatt, akkor természetesen megvenném, szóval én azt mondom, hogy ha tényleg megengedheti magának, akkor vegye csak meg ha tetszik neki.

2015. júl. 29. 01:06
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
szerintem tök jogosan pattog a kérdező. közös kassza mellett tartsatok külön zsebpénzt ki-ki a saját fizujából, amit mindenki arra költ,amire akar. de a legjobb lenne a külön kassza.
2015. júl. 29. 01:08
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
Amíg a saját pénzét költi baromságokra, a világon semmi baj.
2015. júl. 29. 01:21
 15/30 anonim ***** válasza:
68%
Hány évesek vagytok? Jézusom, ez csak szerintem beteg dolog? :D
2015. júl. 29. 01:33
 16/30 A kérdező kommentje:
A barátnőm 24 éves, én 26 vagyok. Tudom, hogy tényleg nagyon szereti ezt az egészet, 11 éves kora óta rajong érte, azóta gyűjti is az ehhez kapcsolódó kacatokat, csak akkoriban még a szüleit fűzte, hogy szülinapára vagy karácsonyra kaphasson ezt vagy azt. Amióta meg felnőtt, magának veszi őket. De most szerintem kicsit túllőtt a célon. Pedig mondom, mindene van már, amit el tudtok képzelni; könyvek (gyakorlatilag minden, amit ez a Tolkien gyerek valaha írt, persze angolul és magyarul, némelyik díszkötetes, vagy díszborítós kiadásban), filmek (DVD-s és VHS-en is - a sima mozis verzióktól kezdve a bővített extra változatokig), a filmzenék CD-n, különböző újságok, poszterek, kivágott cikkek, sőt, kapaszkodjatok meg, de még valamelyik szereplő kardjának a másolata is megvan neki. Tudom, hogy szereti. De azt erőteljes túlzásnak érzem, hogy egyszerre ennyi pénzt költött el erre. Így is annyi mindene van már, nem hiszem el, hogy ennyire nem volt még mindig elég a sok Gyűrűk Ura relikviából...
2015. júl. 29. 01:43
 17/30 opened paradise ***** válasza:
92%

Amíg ugyanannyit ad a közösbe és nem vár tőlem többet,addig arra és annyit költ,amennyit akar.

Ő se szólhatna be,ha én vennék 100000-ért Marty McFly-os önbefűző Nike-t :D

2015. júl. 29. 01:43
 18/30 anonim ***** válasza:
92%
Bármennyire is a saját pénzét költi, valahol beteges a húszas évek közepén porfogókra fél fizetéseket kiadni albérletben, spórolt pénz nélkül.. Joga van akár kiszórni az ablakon is, kérdés, hogy te milyen szinten tudsz azonosulni a távlati terveivel, amiben továbbra sem a közös élet megteremtésén van a hangsúly, hanem újabb Gyűrűk Ura bigyók beszerzésén. (Csak szólok, soha nem fognak elfogyni a gyűjthető vackok, mindig lesz egy újabb kavics, ami felbukkant a 3. rész stáblistájának 56. percében.) Én jobban szeretném, ha a párom csak azt a pénzt verné el hülyeségekre, ami nem hiányzik fontosabb helyekről (fontossági sorrend: lakás, számlák, egészség, megtakarítás, szórakozás, hobbik, utazgatás, stb. majd mindezek után a lista végén valahol a porfogók), de te tudod, milyen jövőt képzeltél el kettőtöknek 10 év múlva..
2015. júl. 29. 03:00
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogosan van felháborodva a kérdező. Úgy értelmezem a kérdésből, hogy még albérletben laknak, ami önmagában sajnos egy szükséges, de hatalmas pénzkidobás, tehát azt az 50 000 Ft-ot félretehették volna, hogy majd egyszer sajátjuk legyen. Mi az expárommal lakásra gyűjtögettünk volna, bár még nem voltunk közös kasszán, úgy terveztük, a lakást majd felesben dobjuk össze. Én rendszeresen túlórázok és vállalok plusz munkát, spórolok mindenen, a párom meg kidobta a pénzért koncertekre, CD-kre, egy fillérje nem maradt a hónap végére, amellett hogy egyébként a rezsi meg a lakbér felét persze fizette. Tehát ott álltam, hogy a jelen nagyon jó, csak a jövőt meg egyedül tervezem...Mi emiatt szakítottunk. Van egy ismerős pár, akik minden pénzüket utazgatásra költik, kb 2 havonta elmennek külföldre, majd a hónap végén szinte kajára sem jut, de ők ezt nagy boldogságban és egyetértésben teszik, ez így más tészta.

28 N

2015. júl. 29. 06:47
 20/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vegyél magadnak egy olyan fociereklyét(Aláírt mez vagy focilabda) és tedd Te is a vitrinbe a csajod ereklyéi mellé!
2015. júl. 29. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!