Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne legyek önző a párommal szemben?

Figyelt kérdés

Mindig is önzetlen voltam, már kisgyerek koromtól fogva. Viszont nem is törődött velem senki úgy igazán. Most a párom törődik velem, és azt vettem észre magamon, hogy egyre követelőzőbb vagyok... Ez nagyon megijeszt, ez nem én vagyok, és nem is akarom hogy emiatt romoljon meg a kapcsolatom vele...

Hogy tudnám ezt elkerülni? Hogyan változzak?

(Követelőző alatt olyasmiket értek, hogy hajlamos vagyok hisztizni, ha nem velem foglalkozik mikor akarom, ilyesmik. Tudom hogy ez nagyon rossz dolog, épp ezért szeretnék leszokni róla.)

2015. júl. 28. 17:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként én is bármit megtennék érte, szóval nem egyoldalúnak képzelem el a dolgot, de így is problémának érzem, és félek amiért így kivetkőztem magamból.
2015. júl. 28. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Légy a pillanatban és emlékezz, hogy az nem te vagy.
2015. júl. 28. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés.

Először is nyugodj le. Amikor úgy érzed, hogy kezdesz kiakadni, állj le egy percre és gondolj bele, hogy mennyivel jobb az amikor ő magától szeretne veled lenni, nem azért mert hisztiztél és ezzel úgymond kikövetelted. :)

2015. júl. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!