Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önző vagyok a párommal szemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző vagyok a párommal szemben?

Figyelt kérdés

Nos, megpróbálom röviden leírni a problémám, de attól tartok így is elég hosszú lesz...

A barátommal már 5 hónapja együtt vagyunk. Nagyon szeretem őt, "szinte" szerelem, de igazán mégsem...

2 évvel ezelőtt ért véget egy kapcsolatom, az első szerelmem volt, 1 évig voltunk együtt. A srácnak elég beteg volt az elméje, ez csak a kapcsolat végén mutatkozott meg, és amit tett velem, azóta sem tudtam feldolgozni... Az a "kisebbik baj" volt, hogy mikor összevesztünk, megvert, bezárt a lakásba és nem engedett el... A nehezebbik oldala az volt, hogy szexuálisan erőszakoskodott velem.

Nem az egész kapcsolatunk telt így, csak az utolsó 2 hete... Előtte a majd' 1 év teljesen harmonikus, csodálatos időszak volt. Viszont az, amiket tett, nagyon nagy sebet hagyott bennem... Szakítás után eljöttem a városból, ő utánam jött, le akart késelni... Volt, hogy könyörgött, hogy béküljünk ki, volt hogy fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, volt hogy azzal fenyegetett, hogy engem öl meg, vagy legalább tönkre tesz.

Az elmúlt 2 évben nem is volt kapcsolatom, egyszerűen úgy érzem/éreztem, már képtelen vagyok szívből szeretni. Mintha kiölt volna belőlem minden lehetséges érzelmet.

5 hónappal ezelőtt pedig összejöttem a mostani párommal, Ő egy nagyon különleges srác. Érzem, hogy szerelmes belém, én pedig szeretem Őt tiszta szívemből, de úgy érzem belé sem (ahogy senkibe sem) tudnék szerelmes lenni már.

Mégis vele vagyok már hónapok óta, mert tudom jól, hogy még egy hozzá hasonló fiút nem találnék sehol. Számomra Ő az "álompasi" külsőleg és belsőleg egyaránt. Vele el tudom képzelni hosszútávon is a kapcsolatunkat, sőt, le tudnám élni vele az életem.

Önzőnek érzem magam, amiért vele vagyok, mert "csak" szeretem, és nem vagyok szerelmes... Pedig Ő szerelmes belém... Úgy érzem nem érdemlem meg Őt.

Valóban így van?

2013. márc. 31. 23:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
és ezt megbeszélted már vele? Szerintem üljetek le és ugyanigy mond el neki. Ha szeret akkro megértő lesz és ezzel biztosítja neked azt, hogy mellette boldog lehetsz.
2013. márc. 31. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten igaz, hogy nem érdemled meg, viszont ő is önző. Ennek nincs jövője, szét kell mennetek.

21/N

2013. márc. 31. 23:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Ő miért lenne önző?

Hm... Akkor egyedül kell leélnem az életem, ha szerelmes nem tudok lenni, csak szeretni tudok?

2013. márc. 31. 23:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Utolsó mi van mért lenne a párja önzőő...
2013. márc. 31. 23:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező szerintem nem vagy ömző, egyáltalán nem tehetsz arról ami történt.Teljes mértékben megértelek.(nekem is volt ehhez hasonló az életembe).

Szerintem kettőt tehetsz vagy leülsz vele elmondod ezt amit itt leírtál

vagy hagyod hogy az idő megoldja a dolgokat

2013. márc. 31. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Korotok?
2013. márc. 31. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:

A nők ott b*sszák el az egész életüket hogy nagyon erőltetetten keresik a szerelmet

Így történik meg az a szomorú sztori hogy egy rendes srác öléből átpattannak egy bunkó macho pasi ölébe akibe szerelmesek lesznek ő viszont fűvel fával csalja őket,utánna meg siránkoznak hogy mennyire szemét az a pasi pedig ők mennyire szerelmesek...

Igaz a te eseted teljesen más,ezért azt tanácsolom hogy várj,mert legközelebb garantáltan nem fogsz normális srácot találni,annyira kevesen vannak

2013. márc. 31. 23:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazság szerint félek elmondani neki... Attól tartok nagyon megbántanám (magamból indulok ki, és nekem tuti nagyon fájna fordított helyzetben). Mellesleg sokszor úgy érzem, az a "majdnem szerelem" tényleg szerelem... Mert szeretem Őt, mindenét. Szeretem az illatát, a hangját, a mosolyát, még a szuszogását is. Viszont van, amikor eszembe jut, hogy az exem iránt is hasonlót éreztem, és olyankor "elhidegülök", pedig nem akarok. Félek, hogy ő is fájdalmat fog okozni...
2013. márc. 31. 23:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Mellesleg a 2 évvel ezelőtti történtek által személyiségzavarom lett... Valószínűleg azért is vagyok "bizonytalan" érzelmileg. Ezzel jár a betegség.
2013. márc. 31. 23:41
 10/11 anonim ***** válasza:
nem is érzed úgy, hogy bele tudnál szeretni valaha? Egy idő után talán az általa kapott kedvesség feledtetni tudná az átélt borzalmakat, nem?
2013. márc. 31. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!