Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki időt kér a kapcsolat elején az besetleges folytatáshoz mennyi idő az, amit érdemes várni, hogy újra jelentkezzen? Bár már igy is baj, hogy időt kér valaki szerintem.
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 19:57
1/8 anonim válasza:
max 2hét. de én 4 napot sem birtam ki és megkerestem csak türelem.
24/L
2/8 anonim válasza:
Az attól függ, h miért kér időt! Ha azért h lezárjon egy régebbi kapcsolatot, akkor kb1 hét. Más okot nem nagyon tudok elképzelni!
3/8 anonim válasza:
Szerintem a szünet nem jelent sok jót! Szerintem erre a kapcsolatra már megihatsz egy sört! :(
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom...most jött ki egy 5 éves kapcsolatból egy hónapja. Haza költözött a szüleihez. Én úgy vettem észre, hogy ez baromira zavarja, vissza szeretne menni Pestre, de ahhoz egy kicsit gyűjtenie kell. Meg azt mondja vannak hitelei. Én mondtam neki, hogy kinek nincsnek a mai világban. Tehát most nem tudom, hogy melyik miatt kért időt...Mert azt monja, hogy velem semmi baj csak vele és jelentkezni fog. De mikor? Szerintem sosem már...Egy hete irta ezt az sms-t. Azt oda jegyezte a végére, hogy jelentkezni fog, puszi! Szerintetek? Én már feladtam, bár türelmes voltam, vgya még egy hét nem a világ? Keressem én?
2010. márc. 6. 20:49
5/8 anonim válasza:
Az örök klasszikus kérdés...
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha írnál neki egy smst, hogy vársz, ha van értelme várnod. Csak ennyit. Aztán abból bármi kisülhet. :)
"Várok, ha van értelme várnom." - ha van értelme, akkor erről ő is tájékoztatni fog :)
6/8 A kérdező kommentje:
Ezt, vagyis ilyesmit irtam, de mély csönd egy hete. De tiszteletben próbálom tartani a kérését. Csak meddig? Ezért is próbálnám tőletek megkérdezni. Amúgy nem is értem, mert 2 hónapig udvarolt, mire beadtam a derekam, akkor meg időt kér???
2010. márc. 6. 22:37
8/8 anonim válasza:
és ha van értelme várnom? Vagy rám bízza? Akkor meddig? Lehet csak halogat vagy játszik velem vagy jót szórakozik stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!