Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a párotok nem venne szülinapotokra semmit, de a haverjának a mennyasszonyának meg vinne valamit?
Mond meg hogy jól esett volna valami.
Te gondolom mindig veszel neki valamit ezekre az alkalmakra.
Amúgy sem vesz neked semmit mondjuk csak úgy?
Egyébként ha működik amúgy a kapcsolat akkor lehet hogy nem szánnék neki akkora figyelmet.
A lányok amúgy is évforduló fanok és imádnak kapni mindenféléket. Ami részben jogos részben túlzás sztem.
B@sszus! ez nagyon durva! nekem nem lenne tovább a pasim az biztos! főleg azért mert másra tud gondolni...a párjára meg nem?
és ez a válasza!
"Így jártam"
Max anyátokkal,de leginkább az övével...
Miért vagy még vele?
Én sem vagyok oda az évfordulós ajándékért, nem is tartjuk, de ez nekem is rosszul esett volna. Igaz mi az elején megbeszéltük, hogy ilyen "ünnepeket" nem tartunk és másnak sem vesz.
A helyedben nem vennék neki semmit, ha így áll hozzá. Az, hogy együtt vagytok gondolom oka van és annak is, ha úgy döntesz nem akarsz vele maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!