Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha a párotok nem venne szülinapotokra semmit, de a haverjának a mennyasszonyának meg vinne valamit?

Figyelt kérdés
Ez nekem nagyon rosszul esett hogy rá gondolt és a saját barátnőjére meg sosem se szülnap se névnap se karácsony.
2015. júl. 27. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezném első körben, hogy miért!
2015. júl. 27. 10:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle és azt is mondtam hogy ez nekem szarul esik erre annyit kaptam hogy igy jártam..
2015. júl. 27. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Mond meg hogy jól esett volna valami.

Te gondolom mindig veszel neki valamit ezekre az alkalmakra.

Amúgy sem vesz neked semmit mondjuk csak úgy?

Egyébként ha működik amúgy a kapcsolat akkor lehet hogy nem szánnék neki akkora figyelmet.

A lányok amúgy is évforduló fanok és imádnak kapni mindenféléket. Ami részben jogos részben túlzás sztem.

2015. júl. 27. 10:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Már modtam neki azt is hogy jólesne ha gondolna rám, legalább egy szál virágot vett volna. De soha semmitsem vesz nekem. Én nem kértem hogy tartsunk évfordulót. De ez nekem nagyon fáj hogy más nőre gondol rám meg nem.
2015. júl. 27. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A legkozelebbi napon amikor unnepelnel valamit, vegyel magadnak valamit, csomagold be es szetbontva hagyd lathato helyen. Ha megkerdezi kitol van, mondd hogy egy fiu baratodtol. A legjobb ha tenyleg van egy fiu baratod aki tud a dologrol. Talan ebbol eszhez kap, hogy nem vezet jora ha helyette mas pasik adnak neked ajandekot.
2015. júl. 27. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nekem azt mondaná a párom, hogy "így jártam", addig lenne a párom. Nagyjából ennyi. Bunkó és még csak nem is titkolja...
2015. júl. 27. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Férjemmel mikor még csak osszejottunk, előbb neki volt nevnapja, kapott tőlem ajándékot. Aztán nekem volt nevnapom, nem kaptam semmit. Mondtam hogy szarul esik és most kiengeszteleskent akár hozhatna is egy doboz bonbont. (Egyébként már az ő nevnapjan is alberletben laktunk egyutt). Aztán szulinapom előtt pár nappal megkérdeztem mit kapok tőle, nem mondta hogy semmit. :)
2015. júl. 27. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

B@sszus! ez nagyon durva! nekem nem lenne tovább a pasim az biztos! főleg azért mert másra tud gondolni...a párjára meg nem?

és ez a válasza!

2015. júl. 27. 13:46
 9/10 opened paradise ***** válasza:
100%

"Így jártam"

Max anyátokkal,de leginkább az övével...

Miért vagy még vele?

2015. júl. 27. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok oda az évfordulós ajándékért, nem is tartjuk, de ez nekem is rosszul esett volna. Igaz mi az elején megbeszéltük, hogy ilyen "ünnepeket" nem tartunk és másnak sem vesz.

A helyedben nem vennék neki semmit, ha így áll hozzá. Az, hogy együtt vagytok gondolom oka van és annak is, ha úgy döntesz nem akarsz vele maradni.

2015. júl. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!