Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy veled csaltak meg valakit?
Igen, de Az egesz teljesen erthetlen volt,szokasos "mi nyitott kapcsolatban elunk" a legdurvabb Az volt amikor letagadta a gyerekeit és kesobb derult ki,persze kiraktam.
Nagyon fiatal voltam Jo lecke volt.
Én egyszer kerültem hasonló szituba, elég sokat stresszeltem rajta, hogy mi meg hogy, mert elég rendesen összemelegedtünk, tudtuk mind a ketten, hogyha épp nem harmadikként kerülök a képbe, lehetett volna több. Végül hónapokig való legyen-nelegyen-szabad-e szenvelgés után kölcsönösen nem kerestük egymást. Azt is utáltam, de felszabadultam, örültem, hogy vége.
...az én történetem hepiend, a srác hónapokkal később megkeresett, mikor már szabad volt, azóta boldogok vagyunk együtt. :) Ezzel együtt azt mondom, még egyszer nem mennék bele ilyenbe, nagyon sokat gyötrődtem miatta, mert szerettem volna gerinces nőnek látni magam, és nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!