Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi is van? Mire számítsak?
Párom besokallt, a beszólogatásaim miatt. Jogosan. Azt mondta nem szeretné folytatni, ennek ellenére hétvégén együtt voltunk és úgy viselkedtünk mint általában, minden tökéletes volt, próbált a kedvemben járni. Ezek ellenére még mindig azt mondja, hogy ne folytassuk. Azért mentem el hozzájuk mert volt egy fix program, ami aztán elmaradt a rossz idő miatt.
Éjjel összebújva aludtunk, szexeltünk, kétszer is. Reggel ágyba hozta a reggelit, sétáltunk, ebédeltünk, beszélgettünk, csókolóztunk, összebújtunk, filmeztünk, együtt zuhanyoztunk.
Még is azt mondja, h szerinte nincs közös jövőnk ne folytassuk. Most abban maradtunk, hogy jövőhéten nem keressük egymást és meglátja de hogy nem ígér semmit mert szerinte ne.
Most akkor ez mi? Valaki így viselkedik ha szakítani akar? Még azt is mondta, h szeret. Vigasztalt amikor elsírtam magam.
,Most mire számítsak? Most miért volt velem ilyen ha már nem akarja? Sőt délelőtt mondtam Neki, hogy hazajövök mert nem jött össze a program, azt mondta maradjak estig ha már eljöttem. Segítsetek..:( számítsak a legrosszabra?
valaki beszólogat a párjának ha nem akar szakítani?
attól, hogy nincs közös jövőtök, még lehet kedves, törődhet veled, sőt szerethet is. csak ő máshogy gondolkodik, és nem akarja elpazarolni az idejét egy kapcsolatra ami nem működik.
"Most abban maradtunk, hogy jövőhéten nem keressük egymást és meglátja de hogy nem ígér semmit mert szerinte ne. "
erre számíts. valószínűleg átgondolta már párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!