Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak most?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt Ő 23/L Èn 20/F.

Tegnap eléggé összevesztünk az én hülye féltékenységem miatt a nagy semmire de sajnos ez egy nagy hibám, hogy féltem mindenkitől bár tudom ezzel megmérgezem a kapcsolatunkat.

Szóval balhéztunk azt mondta ezzel a kiábrándulás szélére sodrom őt, ha nem húzom meg magam mostmár és, ha nem hagyom el ezt a rossz szokásomat elfogom veszíteni. Ma mondta, hogy egész nap ne beszéljünk magyarán 1 napos szünetet tartunk(már, ha van ilyen) ill. mondta, hogy hogy a fenébe hiányoznék már neki, ha minden héten hallgatnia kell ezt a felesleges féltékenységi 'rohamaimat'!?

Sokszor előfordult már ez de most úgy érzem ezt elrontottam...mit tanácsoltok hogy tudnám leküzdeni ezt a rossz szokásomat? Semmi okot nem ad rá, hogy féltékeny legyek.

2014. márc. 30. 12:26
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elnyomja az idegesség az irántam táplált érzéseit amiatt mert folyton idegesítem ezzel.
2014. márc. 30. 12:27
 2/11 anonim ***** válasza:

A féltékenység okát kellene megtalálni.

Ha az alacsony önbizalmad az akkor azon változtass elsősorban, ha pedig az a bajod, hogy ő idősebb, esetleg tapasztaltabb, szexualitásában jobban kiélt akkor megszoksz vagy megszöksz helyzet van mert ezen máshogy nem tudsz változtatni.

2014. márc. 30. 12:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Neki volt már 3 kapcsolata előttem sokszor mondja, hogy mintha én lennék a tapasztaltabb ilyen téren pedig első kapcsolatom és szex téren is Ő az első. Nem ez a gond..félek bízni :(
2014. márc. 30. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
ennek akkor is van oka és ez a viselkedés minden kapcsolatodat meg fogja mérgezni amig nem változtatsz. Ilyen esetekre megoldást tudnak nyujtani kineziologusok is, segiteken kideriteni az okát és ha szembenézel vele akkor lehet meg is oldódik.
2014. márc. 30. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:

3 év után azért már bízhatnál benne.

Mert különben rád parázik már a gondolattól is, hogy ma vajon mi vár rám?

Persze ha bízol akkor koppansz nagyot.

De ha meg nem bízol igazán boldog sem lehetsz.

Választanod kell. A féltékenység bizonyos keretek között kell a kapcsolatban, jól esik a másiknak. De minden héten ezzel jönni már túlzás.

2014. márc. 30. 12:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindenképpen leakarom küzdeni ezt a féltékenységet mert ez már nem az az egészséges féltékenység de nem akarom, hogy vége legyen. Nem tudom mi lehet az oka...félek bízni..nincs személyes tapasztalatom csalódni se csalódtam még mivel senkim nem volt...mások, ismerőseim lettek átverve és ezért van ez, hogy nem tudok felszabadulni teljesen mert tartok attól, hogy hasonlóképpen engem is átvernek.
2014. márc. 30. 12:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom most azt fogjátok gondolni beteg vagyok és szerintem sincs valami rendben :D de most arra vagyok ki, hogy Vona Gáborról azt gondolja, hogy sármos meg tetszik neki...ekkora badarságot emiatt kiakadni...mondhatnám beteges...:(
2014. márc. 30. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam KUSSOLJ nekem bevált :D
2014. márc. 30. 13:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Okés :)
2014. márc. 30. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem betegség a bizalom hiány. Társadalmi probléma. A sok erkölcstelen nő és férfi cselekedetei már a normális emberekben is fóbiákat alakítanak ki ezzel kapcsolatban.

Mert annyira tömegjelenség, hogy mindenki ezt látja többségében.

Viszont 3 éve vagytok együtt... Nem még inkább idegelni akarlak, de ha eddig rendben volt és nem csalt meg annak valószínűleg oka van. Talán mert szeret?!

Szóval ha mégis megcsal akkor meg úgysem tudsz róla és ígyis úgyis fájni fog ennyi idő után. Mert ha most érne csalódás vele szemben bizalom nélkül is ugyanolyan rossz lenne.

Szóval már sok értelme nincs ilyen hosszú idő után ilyeneken rágódni.

A csajok néha nem fogják fel, hogy a hűűű de dögös ez a pasi szöveg nem épp a párjuk előtt kéne ecsetelni. Persze, hogy ez neked rosszul esik, hiszen azt sugallja, hogy külsőre ő talán jobban tetszik neki.

Szóval száz szónak is egy a vége, már nyakig benne vagy ha rossz történik már úgyis csalódásként éled meg. Próbálj meg benne bízni. Gondolj bele a közelmúltba, és próbálj olyan momentumokat keresni, amivel szerinted bizonyította, hogy téged szeret. Ezekbe igyekezz kapaszkodni.

Azt, hogy kit tart jó pasinak meg lehetőleg ne előtted mondja - erre talán meg is kérhetnéd...

2014. márc. 30. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!