Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak most?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt Ő 23/L Èn 20/F.

Tegnap eléggé összevesztünk az én hülye féltékenységem miatt a nagy semmire de sajnos ez egy nagy hibám, hogy féltem mindenkitől bár tudom ezzel megmérgezem a kapcsolatunkat.

Szóval balhéztunk azt mondta ezzel a kiábrándulás szélére sodrom őt, ha nem húzom meg magam mostmár és, ha nem hagyom el ezt a rossz szokásomat elfogom veszíteni. Ma mondta, hogy egész nap ne beszéljünk magyarán 1 napos szünetet tartunk(már, ha van ilyen) ill. mondta, hogy hogy a fenébe hiányoznék már neki, ha minden héten hallgatnia kell ezt a felesleges féltékenységi 'rohamaimat'!?

Sokszor előfordult már ez de most úgy érzem ezt elrontottam...mit tanácsoltok hogy tudnám leküzdeni ezt a rossz szokásomat? Semmi okot nem ad rá, hogy féltékeny legyek.

2014. márc. 30. 12:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Pontosan errol van szo utolso amit leirtal :) azota mar beszeltunk azt mondta nem akar szakitani csak egy kis idot ker hogy kifujja magat mert most a munkahelyen is sok minden osszejott nemsokara piros betus unnep is lesz :) es most meg en is ratettem egy lapattal...egyebkent en is rengeteget turtem neki o ugyanezt csinalta velem kb 2 evig. .szakitottam ujra osszejottunk kb 3 nap utan azota nagyon dul a love o leallt ezzel a feltekenyseggel en meg elkezdtem DE nekem O nagyon fontos O az eletem ertelme en is megprobalom ezt lekuzdeni :) koszonom mindenki valaszat!!! :)
2014. márc. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!