Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak most?
Párommal 3 éve vagyunk együtt Ő 23/L Èn 20/F.
Tegnap eléggé összevesztünk az én hülye féltékenységem miatt a nagy semmire de sajnos ez egy nagy hibám, hogy féltem mindenkitől bár tudom ezzel megmérgezem a kapcsolatunkat.
Szóval balhéztunk azt mondta ezzel a kiábrándulás szélére sodrom őt, ha nem húzom meg magam mostmár és, ha nem hagyom el ezt a rossz szokásomat elfogom veszíteni. Ma mondta, hogy egész nap ne beszéljünk magyarán 1 napos szünetet tartunk(már, ha van ilyen) ill. mondta, hogy hogy a fenébe hiányoznék már neki, ha minden héten hallgatnia kell ezt a felesleges féltékenységi 'rohamaimat'!?
Sokszor előfordult már ez de most úgy érzem ezt elrontottam...mit tanácsoltok hogy tudnám leküzdeni ezt a rossz szokásomat? Semmi okot nem ad rá, hogy féltékeny legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!