Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnia kell az új barátomnak a szexuális múltamban történt szörnyűségekről?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy rendes sráccal. Nagyon érdekel, komoly kapcsolatban gondolkodunk. Tizenéves koromban családon belül molesztáltak, emiatt nincs nagy önbizalmam, az exbarátom tudott róla, és rámbélyegezte a lelkisérült beteg ember jelzőt. A srác aki belépett az életembe, félek hogy ő is így kezel majd, ha elmondom neki. Mit tegyek hogy elfogadjon engem és a múltamat?2015. júl. 26. 16:07
11/14 anonim válasza:
Nem kell elsietni, idővel (pár hónap után) érdemes ezt megbeszélni.
12/14 anonim válasza:
Nagyon eggyütt érzek veled. Én is hasonló cipõbe járok, annyi külömbséggel, h mèg a tizenéves kort sem értem el annó. Nagy merészség kell ahoz, hogy ezt be valld, én soha senkinek nem beszéltem róla és nem is fogok, csak most itt.
Ha úgy érzed, hogy hátráltat ez a "dolog" a boldog kapcsolat teremtésben, akkor lehet megéri elmesélni, de ne ilyen komoly beszélgetéssel kezdj neki egy kapcsolatnak.
13/14 ManderleyRe válasza:
Kedves kérdező, én is hasonló cipőben járok, illetve én nem voltam még tizenéves. A jelenlegi barátomnak már az ismerkedésünk kezdetén elmondtam, nem lerohantam vele, csak elejtettem egy megjegyzést és később ő kérdezett rá. Szerintem, ha normális srác, akkor meg fogja érteni, erre úgyis mindig az a reakció, hogy sajnál, de szerintem tudnia kell.
14/14 anonim válasza:
Ezt azért célszerű elmondani neki (ha már ott tart a kapcsolatotok), mert mint írod, nincs nagy önbizalmad, talán még le is merevedsz ha úgy közelítenek hozzád, amit nem csodálok. Ahhoz pedig joga van, hogy tudja, miért van ez, hiszen hozzád sokkal több türelem kell olyan téren. Ha normális, akkor nem mond ilyen idióta dolgokat, mint az előző párod, hanem segít, hogy el tudd feledni a szörnyűségeket, amikor vele vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!