Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátomnak ennyi szeretője volt előttem?
Amikor megismertem a barátomat, ő minden hétvégén járt randizni, és az évek során elmondása szerint kb. 30 nővel volt együtt. Én ezzel tisztában is voltam mindvégig, de egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog. Bánt, hogy ennyi nővel lefeküdt. Kérdeztem tőle nemrég, hogy hogy tudott egyáltalán ennyi csajt felszedni? Erre azt válaszolta, hogy ha megiszik pár sört,hogy laza maradjon,meg van nála pénz már whiskey-kólára,akkor gyakorlatilag bárkit fel tud szedni.
Ez nekem nagyon fáj még mindig, pedig lassan egy éve együtt vagyunk.
Az zavar, hogy "megvette a szerelmet". Hogy neki egy szex semmi érzelem nélkül is megy. Bár lehet én vagyok nagyon gyermeklelkű, de egyszerűen tényleg utálok belegondolni is ebbe.
Attól nem tartok, hogy mellettem is ezt csinálná.
"attól nem tartok h mellettem is ezt csinálja! "
sajnos az ilyenek nem változnak lehet még így érzed de ne koppanj legyél "éber" !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!