Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a nőknek a pénz kell?
Hitelt fölvenni a létező legnagyobb ostobaság, úgyhogy én csak örülök neki hogy a bank nem ad. Semmi kedvem odaállni a hitelkárosultak kórusába a BARlista végére velük együtt zengeni hogy a csúnyarossz bankok hogy kiqrtak velünk...
Na de mindegy, ahogy írták, az "anyagi biztonságot" keresik a nők, és nem azért mert mittomén, nem telik nekik kenyérre, vagy valahogy föl kell nevelni az aprótalpút, hanem a saját kényelmük miatt.
Jajj, ne legyünk már képmutatók. Az állatvilágban a nőstények ugyancsak "anyagiasak", sokszor a hím készíti az odút, amit feldíszít és az alapján választ a nőstény. Máshol a tojó csak akkor párzik, ha megfelelő számú ajándékot kap (általában zsákmány, ételajándék).
A lúzer, az életben semmit el nem érőkkel szemben egy olyan pasi, akinek pénze, vagy hatalma van (a kettő sokszor nem ugyanaz!), vonzóbb, már csak azért is, mert az ember nagyobb biztonságban érzi magát mellette. A pénz persze nem egyeduralkodó a döntési folyamatban, de igenis vonzó, ha valakire rá tudja magát bízni az ember.
Arról nem is beszélve, hogy persze nem a 20as évek elején, de a 30on túl igenis sok dolgot elárul a másikról az, hogy meddig jutott el és mije van.
Jah, nő vagyok, enyém a lakás, amiben élünk a pasimmal és 1 évig eltartottam a pasim, amikor ideköltözött, mert beindulóban volt a vállalkozása. Most kb ugyanannyit keresünk.
Kérdező pontosan,ez az érdekkapcsolat hátránya. Ha a pasas nem szerelmes, viszont töméntelen mennyiségű pénze van, bármikor lecserélheti a barátnőjét akit eltart. És le is szokta (vagy megcsalja, most nem ez a lényeg).
Én elhiszem hogy az állatvilágban ez dívik, hogy a nőstényt kiszolgálja a hím, de elvileg mi civilizált emberek volnánk. Na meg aztán olyan is van az állatvilágban (nagymacskáknál pl.) hogy a nőstény vadászik, a hím meg elvan mint a befőtt :) Vagy éppen, a nőstények nem a legjobb hím kizárólagos tulajdonai, a többi hím is "végigmegy" rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!