Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a nőknek a pénz kell?
Kérdező, arra utalt ezzel hogyha NEM egy pár, hanem a pasas szingli. Ha a házat közösen szerezték,azzal nincs baj.
A baj azzal van, hogy megy a gazdag pasi az utcán, mindin' his own fuckin' business, és az történik vele amit Carly Rae Jepsen énekel, tudod...."Hey, I just met you, this is crazy, but here'z my number,so call me maybe" Nincs túl jó hangom, elénekelni nem tudom neked, de így is világos szerintem.
De akkor itt egy videó, ami remekül szemlélteti a dolgot.
"Egy házért nem együtt kéne megdolgoznia egy párnak?"
Pont ez az, amibe sok nő nem megy bele. Mit is vártok el egy új kapcsolatban? A srác ne lakjon otthon, legyen valami mobilitást segítő járműve, és évekre előre biztosítva legyen anyagilag. Aztán jössz ezzel a dumával, hogy "együtt kéne megdolgoznia", aha...
"... bár egy autó csak fölöslegesen viszi a pénzt..."
Szerinted! Milyen jó is már, ha nem kell tömegközlekedni a sok büdös tahó között, hanem szépen beteszed a kis feszes popsikádat a klímás Mergába, mi?
"Miért költeném Én a PASIM pénzét?"
Mert jaj de szép ez a nyaklánc, jaj de szép ez a gyűrű, jaj de szép ez az bross, jaj de szép ez a Swarovski kristály, jaj de szép ez a színarany melltű, jaj de finom ez a koktél, jaj de finom ez a kaviár...
Kapcsolatban vagyok. A párom albérletben lakik, Ősztől közös albérletben leszünk. Aztán egyszer csak összejön egy saját házra/lakásra.
Err, utálom ha fuvaroznak. A villamoson egyszerűbb bedugni a fülem, zenét hallgatni és olvasni egy jó könyvet.
Szép a nyaklánc, gyűrű, stb? Hát majd megveszem saját pénzből. Nincs rá? Hát akkor talán túlélem ékszer nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!