Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolják sokan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan, hogy a nőknek a pénz kell?

Figyelt kérdés
Mármint, mitől lenne jobb egy nőnek, ha a pasija gazdag? Engem pl miért érdekelne, hogy NEKI mije van?
2015. júl. 22. 00:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, arra utalt ezzel hogyha NEM egy pár, hanem a pasas szingli. Ha a házat közösen szerezték,azzal nincs baj.

A baj azzal van, hogy megy a gazdag pasi az utcán, mindin' his own fuckin' business, és az történik vele amit Carly Rae Jepsen énekel, tudod...."Hey, I just met you, this is crazy, but here'z my number,so call me maybe" Nincs túl jó hangom, elénekelni nem tudom neked, de így is világos szerintem.

De akkor itt egy videó, ami remekül szemlélteti a dolgot.

https://www.youtube.com/watch?v=4Lj9lbFHb5o

2015. júl. 22. 00:32
 12/37 anonim ***** válasza:
64%

"Egy házért nem együtt kéne megdolgoznia egy párnak?"

Pont ez az, amibe sok nő nem megy bele. Mit is vártok el egy új kapcsolatban? A srác ne lakjon otthon, legyen valami mobilitást segítő járműve, és évekre előre biztosítva legyen anyagilag. Aztán jössz ezzel a dumával, hogy "együtt kéne megdolgoznia", aha...

"... bár egy autó csak fölöslegesen viszi a pénzt..."

Szerinted! Milyen jó is már, ha nem kell tömegközlekedni a sok büdös tahó között, hanem szépen beteszed a kis feszes popsikádat a klímás Mergába, mi?

"Miért költeném Én a PASIM pénzét?"

Mert jaj de szép ez a nyaklánc, jaj de szép ez a gyűrű, jaj de szép ez az bross, jaj de szép ez a Swarovski kristály, jaj de szép ez a színarany melltű, jaj de finom ez a koktél, jaj de finom ez a kaviár...

2015. júl. 22. 00:33
 13/37 anonim ***** válasza:
59%
Ez kedvemre való filmecske volt.
2015. júl. 22. 00:34
 14/37 anonim ***** válasza:
74%
A nôk az izgalmat, és a magabiztos alfákat keresik egy kapcsolatban, egy dusgazdag férfiban e kettôt bôven megtalálják. Szóval ez nem is prostitució, csak simán így müködtök.( de persze mint minden nyilvánvaló nôi tulajdonságot, ezt is letagadjátok)
2015. júl. 22. 00:37
 15/37 A kérdező kommentje:

Kapcsolatban vagyok. A párom albérletben lakik, Ősztől közös albérletben leszünk. Aztán egyszer csak összejön egy saját házra/lakásra.

Err, utálom ha fuvaroznak. A villamoson egyszerűbb bedugni a fülem, zenét hallgatni és olvasni egy jó könyvet.

Szép a nyaklánc, gyűrű, stb? Hát majd megveszem saját pénzből. Nincs rá? Hát akkor talán túlélem ékszer nélkül is.

2015. júl. 22. 00:38
 16/37 anonim ***** válasza:
60%
nem kell nektek a pénz! csak az ilyen rejtett elvárások mint hogy a pasi ne lakjon egyedül! legyen kigyurt! kigyurt pasi = vastag pénztárca mert nagyon sokba kerül ez a sport!
2015. júl. 22. 00:41
 17/37 anonim ***** válasza:
71%
fiatal vagy még kérdező, majd évek múlva megérted, hiába kapálózol.
2015. júl. 22. 00:45
 18/37 anonim ***** válasza:
21%
Nézd Kérdező, én hiszek Neked, főleg ha kapcsolatban vagy, és a párod abszolút nem ilyen, azzal van a gond hogy te abba a 2 lányba tartozol aki nem anyagias, a másik 8 meg az. És nem ismerné el egyik se, hanem belekezd valami tirádába, hogy "de a pasik meg ilyenek meg olyanok". Oké, Amerikában meg verik a négereket. És? Nem ez volt a kérdés.
2015. júl. 22. 00:45
 19/37 anonim ***** válasza:
16%
Visszeres Törpicsek nagyon rá vagy állva erre az "Amerikában verik a négereket" témára, már máshol is felhoztad.
2015. júl. 22. 00:48
 20/37 anonim ***** válasza:
24%
Ohh igen, minden no csak penzre megy, mindegyik egytol-egyig. Ezert vannak a baratnoim, ismeroseim csoro sracokkal, akiknek se hazuk, se autojuk. Igen, tutira. :D
2015. júl. 22. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!