Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tetszem neki? Vagy csak hülyít?
Van egy fiú,ő 8.-os én 7.-es.(Egyszer bevalotta bnőmnek,hogy van ameik lányt csak szédíti,bocs de ezt fontos ideírni.)És suliban mikor megyek,kötözködik,kitartsa a lábát,vagy rácsap a seggemre meg ilyenek.Régen nagyon jó barátságba voltunk,mindíg rámírt msn-en,beszélt nekem a barátnőjéről,meg hogy én járrnék e vele,meg ilyenek,de már azért ilyen "jó" haverságba nem vagyunk,csak kötözködik,meg papuccsal üdöget,meg ilyenek.És ma volt sulidisco,felkértem oszt. társamat(Martint) táncolni,megfogtam a kétkezét,és táncoltam vele,a fiú,Petike meg csak úgy nézte h-h táncolok,közbe a bnőim kiabálták nekem hogy jó vagy Dóri.És Petike csak úgy nézett,és utána odamentem hozzá,és mondom neki gyere táncolni,és eljött velem.Elkezdi nekem,ezaz Dóri!!Meg fogtam mind a két kezét,a bnőim megcsak úgy kiabáltak:) De utána mondom Petikének,na jólvan nem zavarlak menj vissza a barátaidhoz,aztmondja jólvan:) (De utána egyfolytában figyelt!)
És utána megint felkértem táncolni,naés hát cigányzene ment,amit szeret,de nem tud cigányúl táncolni,de azért táncolt velem:)de rá 2percre mondta hogy megyek mert nem tudok cigányúl.Utána már nem is beszéltünk.Szerintetek tetszem neki?És mit csináljak hogy összejöjjek vele?Mert nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!