Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is hibás a mondás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hibás a mondás?

Figyelt kérdés

"Épp testben, épp lélek" - tartja a mondás.

A mai fiatal nők nagy részénél nagyon rendben van a test, de a lélek terén komoly hiányosságok vannak.

Ti mit gondoltok erről ?

2015. júl. 21. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A mondás igaz egyébként!

Srácok igyunk egy kávét szerintem!

2015. júl. 21. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

"Épp lélek"

Én is épp lélek. Léljünk együtt! :)

2015. júl. 21. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem a kijelentés "igazsága" azon alapul, hogy ki mondta, mikor, milyen helyzetben/kontextusban, pontosan mit értett ezalatt. Máskülönben meg úgy viszonyulok az ilyen két szavas "bölcsességekhez", hogy üres, általánosító mondatok. Most a saját élethelyzetedet/kapcsolataidat akarod felmérni, vagy azért vagy fennakadva egy mondáson, mert megakarod állapítani arról, hogy "hazugság", hol ott, akik kitalálták, azok számára biztosan igaz volt. Én ha nem így élem meg akkor nem fogom igaznak tartani. Pl. szerintem fárasztó, amikor egy pár szavas idézeten vitatkoznak, ami netán olyan filozófiai könyvből van, amit nem olvasnak el, de ha elolvasnák, értenék, mi áll az idézet mögött.

De én is inkább megiszom egy kávét:))

2015. júl. 22. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Te meg túlzottan általánosítasz. Ha egy nyüzige srác vagy, akkor tegyél ellene. Nem kell a legjóképűbb izomállatnak lenned, de egy kis fittség mindenkinek jót tesz. Az önbizalmadnak és a kisugárzásodnak pláne.
2015. júl. 22. 16:15
 15/15 anonim ***** válasza:

és ha én úgy fogalmazom, hogy "ép szellemben ép lélek?":) bár ez is egy ilyen filozófiai okoskodást, de azért ezt közelebbinek érzem.

gyakrabban látom az okos, öntudatos embereket kisugárzónak, bizonytalan kondizó emberekre is van példa azért, bár nem mondom, hogy nem fontos az is egy embernek(bár számomra nem igazán)

ha "test" alatt az arcot(is) értjük, akkor számomra is helyénvaló állítás:)

2015. júl. 22. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!