Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit vártok az élettől?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit vártok az élettől? Miért érdemes élni? Nektek miért érdemes élni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 01:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Én a világ ura akarok lenni. Idáig jól haladok.
2015. júl. 21. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Várni nem várok semmit, úgyse ad semmit.

Ami kell, azért teszek, persze így se ad és nem jön össze, de legalább bemutathatok neki életem végén, hogy megpróbáltam.

2015. júl. 21. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Valami jobb munkát szeretnék, mint az eddigiek. Amit még élvezni is tudok. Szeretném, ha a családommal sokáig egészségben szeretetben, sokáig élhetnénk együtt, viszonylag biztos megélhetéssel.

Kb. ennyi. Amúgy mindenem megvan.

2015. júl. 21. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Boldogságot, önmegvalósítást. Bővebben: szerető, egészséges családot, igaz barátokat, életre szóló szerelmet, karriert, rengeteg élményt, tapasztalást, azt, hogy elérjem az álmaimat. Azt, hogy végigjárjak egy szellemi, lelki fejlődést, bölcsebb legyek. Na meg persze egy kis pénz sem lenne rossz, de nem ez az első, és nem mindenáron.

20l

2015. júl. 21. 11:50
 15/16 anonim ***** válasza:

1, Semmit;

2, Igazából nincs miért, de mivel mindig ad az élet feladatot, addig is leköti az ember magát, és nem ilyeneken agyal;

3, Csak a munkám miatt érdemes élnem, más érték nincs az életemben.

2015. júl. 21. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt várom az élettől, hogy több legyek, gyarapodjak, és mindazt, amivé lettem, átadjam az utódaimnak. Hogy miért érdemes élni? Stephen Hawking szerint az élet értelme az, amit adunk neki. Számomra ez leginkább a tudományokat, művészeteket jelenti, az alkotást, legyen szó zenéről vagy házi sörről. Aztán, ha úgy alakul, kiteljesedni egy kapcsolatban.

25/F

2015. júl. 27. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!