Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátod azt mondaná, hogy tudja, hogy mások nem tartanak szépnek, de számára te vagy a leggyönyörűbb?
Ecséim!
Ti még akkor sem ismernétek fel az introvertáltak romantikáját, ha agyonverne vele...A sràcnak nagyon fontos éreztetni azt, hogy őt maga az egész személy és nem a külső fogta meg, csak ezt ìgy valszeg nem merte kimondani ezért enyhítette ezzé.
Tudjátok a romantika eredetileg azt jelenti szélsőséges....ès, ha egy szerető valami szélsőségeset tett a szerelméért, ami, akár a feladónak hátrányos is lehet, na azt nevezzük romantikusnak.
A srác közölte, hogy lehetne a pàrja egy közìzlés szerinti gyönyörűbb lány, de Őt ez nem érdekli, mert azt a lányt szereti, akivel együtt van...ez egy nagyon szép és gyönyörű bók tőle, csak tudni kell olvasni a sorok között...
(Érdemes volna mindkét félnek kitölteni 1-1 személyiségtesztet a [link] -en. De sztem a srác INTX valami lesz, te pedig ESXX valami...)
11 vagyok.
Az biztos, ha nekem ilyen csúszna ki, az ezt jelentené(nem érdekel ki mit mond(mondjuk a hangsùly is számìt, meg mennyi ideig forgatta meg előtte a kobakjában, meg tényleg IN-e meg konkrétan mit akar)) , de arra nem számìtottam, hogy pont Te (kérdező) vagy az INTJ :P (mondjuk retrospektìve gondolhattam volna)
Sőt emelem a tétet (11-es még mindig)
A bókolás is lehet egyfajta érzelmi zsarolás....miért?...mert arra manipulálod a másikat, hogy Neked megfelelő (az éppen adott bokolásnak kitett tulajdonsága)...mert erről szól az egész..., ha van valakid, azt minden létező módszerrel meg kell tartani...amíg a kapcsolat működik/kölcsönös, addig "mindent" szabad...ha nem működik/vége van/stb., akkor viszont ugyanaz a "minden" katgória már nem megy...ugyanazaok a bókok, megjegyzések, gesztusok, már telljesen más töltéssel bírhat, mind a küldő, mind a fogadó fél irányába...amíg a Kedves Kérdező álltal említett megjegyzés egy működő kapcsolatban hangzik el, ahol a szándék nem rosz és mindkét fél tudja, mit jelent, addig ok...egyénként, gondolom nem (most ugye azt írtad, hogy nem annyira volt az a szitu, amit tippeltem, de, ha az lett volna, akkor....)
Csakis a szándék fontos...(NEM...sajnos....csakis az a fontos, amit a másik gondol, mert a másik elvár egy bizonyos definíción belüli dolgot és, ha azon kívül mész, akkor mindegy már a szándék, mert a másik sosem fejtegeti a szándékod....ha extrovertált...és a népesség túlnyomó része inkább a definíció szerinti extrovertált kategóriába esik, szóval (sajnos) ér általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!