Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interferencia kérdése:
Mit szólnál, ha a barátod azt mondaná, hogy tudja, hogy mások nem tartanak szépnek, de számára te vagy a leggyönyörűbb?
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 16:05
1/18 anonim válasza:
Onnantól fogva tartanám a távolságot attól a barátomtól. :D
3/18 anonim válasza:
Interferencia, no de kérlek. Te többre vagy hivatott a gyk-társadalomban.
4/18 anonim válasza:
5/18 anonim válasza:
Eléggé meglepődnék, de mosolyognék rajta szerintem.
Aztán - csak magamban - végiggondolnám, hogy hány férfitól és milyen bókokat kaptam, és hányan próbáltak kikezdeni velem azóta, mióta együtt vagyunk (amiről ő nyilván nem tud, mert szorult belém annyi érzelmi intelligencia, hogy ezeket ne meséljem el neki, ha egyszer őt szeretem).
6/18 anonim válasza:
nem szólnék semmi különöset. tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki talál szépnek. örülnék hogy a barátomnak én vagyok a legszebb. de ha csak úgy kérdés nélkül mondaná, az kicsit fura lenne, mert miért kell feltétlenül felhívni rá a figyelmem, hogy mások szerint ronda vagyok. :D
7/18 anonim válasza:
Nem esne jól. Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki tart szépnek (de azért akadnak olyanok, akik igen). Viszont a barátom ne mások véleményét hangoztassa, hanem a sajátját...
(Szerencsére ezt teszi... naponta elmondja, hogy gyönyörűnek tart...)
8/18 anonim válasza:
Fel nem fognám, hogy egyáltalán mit érdekli őt és engem mit kellene, hogy érdekeljen, hogy ki milyennek tart, ha ő gyönyörűnek? Egyáltalán miért hoz fel ilyen témát, mi a célja vele? Valószínűsíteném, hogy az, hogy rám ijesszen, hogy rajta kívül másnak nem kellenék, úgyhogy örüljek, hogy neki tetszem, húzzam meg magam. Ilyen lelki zsarolást pedig nem tolerálok.
9/18 anonim válasza:
No comment...hátulról jövős duma
10/18 anonim válasza:
Azt gondolnám,hogy meg akar bántani,mert ha gyönyörűnek tart,minek kell elmondania,hogy mások meg csúnyának tartanak.Nyilván célzás tőle,hogy azért mégsem tart ő annyira gyönyörűnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!