Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben és módon szakítasz a pároddal, ha feltűnik egy másik?
Ha szar a kapcsolat, amiben van az ember, akkor gondolom ez nem olyan bonyolult helyzet.
A probléma akkor van, ha van egy teljesen jól működő kapcsolat, de az ember fantáziáját még is csak piszkálja az új. A helyes megoldás persze logikus: az ember végiggondolja, hogy melyik a fontosabb, a mostani vagy az új. Ha a mostani, akkor az újat lezárja végleg és kész, ha az új, akkor pedig a régit lezárja, mielőtt belekezdene a másikba.
De sajnos ez nem ilyen egyszerű:/ Én ilyen szempontból elég aljas vagyok sajnos. Csak akkor vagyok képes a régitől megválni, ha már biztos vagyok az újban. Ez persze baromira nem tisztességes megoldás.
Ha már úgy érzem, hogy ez csak egy huza vona, és érzem, hogy a másikat jobban szeretném, és a páromat már nem úgy szeretem ahogy azelőtt, lényeg a lényeg, hogy a másik leköti minden gondolatomat.
Akkor egyszerűen szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!