Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm egyedül akar elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm egyedül akar elmenni fesztiválozni. Mi lenne a helyes lépés részemről? Elengedni egy hétre? Vagy választás elé állítani, hogy akkor vége? Nem 1x vágott már át mikor elutazott, bizalom 0 a köbön!

Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 15:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, kíváncsi lennék, hány éves vagy, mert nagyon éretlennek és valóban önzőnek tűnsz. Nem vagy képes elfogadni, hogy más másra vágyik, mint te. A barátnődnek már százszor el kellett volna hagynia, de kötődik hozzád, hiába mond mást a józan esze. A "megcsalások" pedig nem tűnnek túl bizonyítottnak.. Elment táborozni (gondolom gólyatábor), ahol megismert két hímnemű egyént, és tartotta velük a kapcsolatot. Nagy dolog! Állítólag flörtölt valakivel, amit ő nem flörtnek fogott fel. Mikor összevesztetek, másnap dacból másnál vigasztalódott, és csókolóztak. Valószínűleg ez neked rosszul esett, ő viszont hirtelen felindulásból így akarta hátrahagyni a kapcsolatot. De te már megint megbocsátottál neki, neki pedig nincs ereje csak úgy szakítani veled. Pedig ez a kapcsolat mindkettőtöket tönkretesz..

A te oldaladról nézve: ápolod az anyukádat, ami szép, emiatt viszont nem tudsz/akarsz partner lenni hosszabb kirándulásokon/fesztiválokon, sőt, a környéket sem szívesen hagyod el. Nem látsz ebben semmi rosszat, úgyhogy a barátnőd elvágyódását sem érted meg. Elvárod, hogy lemondjon mindenről, amit szeretne, mert te nem osztozol vele az érdeklődésben. "Elengedésről" beszélsz, holott nem vagy az apja, nem szabadna korlátoznod, hova megy. Ő erre időnként lázadással felel, mert haragszik rád amiatt, mert elhanyagolod. Lehet, hogy téged kielégít a gyertyafényes vacsora és a strand az utca végén, és lehet, hogy neki is szüksége van ezekre, de másra is. Hiába adsz meg neki mindent, amit nem kért, ha közben megfosztod azoktól a dolgoktól, amit viszont szeretne. Nem látod, hogy ez milyen önző dolog? Érzelmi zsarolás, amit csinálsz. Veszel neki egy nagy macit ajándékba, és azt várod, hogy cserébe mondjon le arról, amire vágyik. Verseket írsz neki, de cserébe azt kéred, engedelmeskedjen. Egy párkapcsolat nem így működik! A barátnőd szeretne világot látni, emberekkel ismerkedni, jól érezni magát a társaságod nélkül. Te is nyugodtan megtehetnéd ugyanezt, nem kellett volna lemondani az osztálytalálkozóidat, nem vagytok összenőve. Úgy csimpaszkodsz rá, hogy megfojtod. Nem ugyanaz tesz titeket boldoggá, és ilyenkor csak két lehetőség van: elválnak útjaitok vagy kompromisszumot köttök. A barátnőd valószínűleg egyáltalán nem foglalkozna más pasikkal, ha amint kiteszi a lábát, ne törnének ki belőle az indulatok, amiért szerinted bűnös dolog, hogy ő nélküled is képes jól érezni magát. Megérzi, milyen az, amikor nincs minden gondolata kontroll alatt, és világosan látja, nem egészséges a párkapcsolatotok. Szeret téged, de nem tudod, hogy kell társként, és nem börtönőrként viselkedni. Te is szereted, de az a kontroll, amit felette gyakorolsz, tönkre fogja tenni a kapcsolatot. Egyáltalán nem történnének állítólagos flörtök mással, ha úgy érezné, megérted és támogatod őt, mert hát erről szól egy kapcsolat. Egy idő után el fog hagyni, mert viszolyogni fog attól, hogy minden élményért, amit átél, bocsánatot kell kérnie tőled.. Lehet, hogy ez lenne a legjobb verzió egyébként. A másik lehetőség, hogy bízol benne. Ne akard megmondani, hova menjen, főleg nem azért akard tiltani, mert te nem mehetsz egyéb kötelezettségeid miatt. Bízz benne, mondd neki, hogy érezze jól magát, készítsen fotókat, hívjon fel minden nap. Ne féltékenykedj állandóan, ne akard kisajátítani!

2015. júl. 17. 23:17
 22/31 anonim ***** válasza:
74%
Folyt. köv.: Ha nem akarod rabláncon tartani, és hagyod, hogy megvalósítsa a terveit, nem lesz oka más után nézni. Tudod csak azt lehet elcsábítani, aki engedi, és csak az engedi, aki nem boldog. Tedd boldoggá, de ne úgy, hogy a saját boldogságodat akarod ráerőltetni, hanem rá figyelj, mi teszi őt azzá. Nincs jogod tiltani semmit, ami neki jó, csak azért, mert neked az lenne jobb, ha nem csinálná. Ha valóban pasizni akar, hagyd el. Ha viszont egyszerűen csak élvezni akarja, hogy fiatal, azt össze lehet egyeztetni a párkapcsolattal, és te vagy az egyetlen akadálya, hogy ez mégsem sikerül.
2015. júl. 17. 23:28
 23/31 A kérdező kommentje:
A megcsalások bizonyitva vannak, mert beismerte mindet a végén. Nem haragudj de az én értékrendembe nem fér bele a "dacból smárolás" mert ha valaki valakit szeret az nem tesz ilyet mert tudja mennyire fáj majd a másiknak. Elnyomom? soha egy szóval ezidáig nem mondtam neki, hogy ne menjen. lenyeltem a békákat nehezen de le. Sokszor mondtam neki "mennyél csak ne csinálj semmit, mert attól jobban nem fáj nekem semmi" Számtalan rendezvényre, koncertre elment annélkül, hogy 1 szót is szóltam volna neki. Én több kopromisszumot kötöttem vele és az itholiakkal is annak érdekében, hogy minden rendbe legyen. Amit kitalált ide oda menni (anyagi keretemhez képest) 90% mentünk volt, hogy reggel 4-5-kor ébredtem csak azért, hogy elérjek vele. Igen nem fér bele nekem az 1 hetes fesziválozás, mert nem bízom benne. És minek nem mentem én magam???? Mert nélküle teljesen szar és értelmetlen lett volna menni, azért mert szeretem és vele akarok minden élményt megosztani. Uralkodni sem akarok rajta, annyi kérésem volt, hogy ha megy valahova szóljon, egy sms 3 szóba oszt csá!! Nem nagy valami és elvárható már azért ennyi.
2015. júl. 18. 00:29
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem élte ki magát?

Akkor meg meg kell mondani kerek perec, hogy én szórakozni akarok és nem kelessz nekem te marha!! Felfogja az ember oszt annyi. De mikor nem ez történik és te mindent megteszel egy emberért még a legjobb barátaiddal is összeveszel mert kiállsz a szeretet nőd mellett. Soha nem kötöttem korlátok közzé soha, cak amikor 3 táborból 3x csalt meg utána kezdtem féltékeny lenni.

De biztos én vagyok a hibás, hogy nem szereném ha egy rongy cafka lenne a barátnőm és miután kiélte magát a villanyoszlop is kevés legyen bele. Igazi szemét állat vagyok

2015. júl. 18. 00:34
 25/31 anonim ***** válasza:
66%
Elég sok mindent kifejtettél a legutóbbi hozzászólásodban, amit eddig kifelejtettél. Ha valóban így van, ahogy írtad, hagyd el. Ő nem fog téged, mert nem áll érdekében. Mellette állsz, mindent megbocsátasz, lesed a kedvét, miért mondjon le erről, ha nem muszáj? Így is élheti az életét és csalhat azzal, akivel kedve tartja. Korrekt ember valóban nyíltan közli a párjával, hogy még nem érzi magát késznek megállapodni, de itt a barátnőd olyan ember, aki szeret kapni, de nem szereti nyújtani, amivel viszonoznia kellene a törődést. A baj az, hogy ő simán tud nélküled élni, csak te nem tudsz nélküle. Épp ezért lehet, hogy ő önző ember, de nem hibáztathatod azért, mert te mindennek ellenére mégis vele maradsz.. ez a te döntésed, amit a barátnőd pontos ismeretében hozol meg. Vagy fogadd el, hogy csapongani fog melletted, vagy hagyd el. Azzal viszont semmit nem érsz vele, hogy tiltani próbálod, nem állhatsz őrt napi 24 órában mellette, és ha nem szeret téged, azon az sem változtat, ha nincs alkalma megcsalni.
2015. júl. 18. 00:40
 26/31 A kérdező kommentje:
őő a nap 24 órájában mondja mennyire szeret ás bánik mindent
2015. júl. 18. 00:53
 27/31 anonim ***** válasza:
66%
Mert ezt akarod hallani. Ha szeretne és bánna mindent, akkor legfeljebb egyszer történt volna meg az, hogy mással flörtöl, legközelebb elkerüli azt a közeget, ahol ilyesmi megtörténne vele (nem iszik annyit, nem megy olyan helyre, ahol mindenképpen inna, visz magával barátnőket, akiket megkér, állítsák le, ha hülyeséget csinálna, stb.). Kötődni kötődik hozzád, de az ő szeretete nem kizárólagos, nem tud hűséges maradni. Szükséged van így a szeretetére? Mert az egy dolog, hogy neki jó, ha vele maradsz, de neked is..? Megváltoztatni nem fogod, ő pedig nem akar/tud változni, különben már megtette volna.
2015. júl. 18. 01:15
 28/31 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy én nagyon szeretem őt!

De meg kellett lépnem a fesztiválos dolog után a szakítást, mert kár hogyan is magyarázom be magamnak nekem nem fér bele ez már! Talán ha nem csalt volna meg azt mondom neki "rendben menjél" de így? Mostz szakítottam vele pár órája és már belepusztulok, olyan mint ha egy részemet téptem volna ki a testemből :(

2015. júl. 18. 07:57
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
A nullát nem hatványozzuk.
2015. júl. 23. 02:24
 30/31 anonim ***** válasza:
Tudom hogy régi a kérdés így már lehet nem aktuális de ha mégis.Ne haragudj de a barátnődet azért védik sokan mert sok gátlástalan ember van. Aki megcsalja a másikat az gátlástalan és pont és gátlástalan ri.bikből meg bunkókból sok van.Ugyanakkor a barátnőd még élni akar neki nem stabil párkapcsolat kell hanem bulik,ismerkedés,szórakozás és egy magadfajta marha aki meg ott van támasznak.Te őt egy teljes értékű partnernek tekinted és nagyon szereted. Ő meg téged csak egy támasznak. Te kérlek szépen ki vagy használva és ennyi olyan nincs hogy szeretem a másikat és nincs vele szemben lelkiismeretem. Márpedig aki megcsal az olyankor a lelkiismeretét lehúzza a klotyón tehát fele annyira se szeret téged mint te őt majdhogynem csak megtűr maga mellett. Aki meg mondja hogy nem vagy felnőtt ne higyj nekik nem te nem vagy felnőtt hanem a kedves barátnőd aki szerintem tipikus kis ri.banc. Na most bocsi ha megbántottalak de az én szememben az.
2016. jún. 14. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!