Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egyedül akar elmenni fesztiválozni. Mi lenne a
helyes lépés részemről? Elengedni egy hétre? Vagy
választás elé állítani, hogy akkor vége? Nem 1x
vágott már át mikor elutazott, bizalom 0 a köbön!
A leírásod alapján a barátnőd nem veszi elég komolyan a kapcsolatot. Ha egy szakítás után másnap már van vigasz, akkor annyira nem viselhette meg a dolog.. Szerintem keress olyan lányt, aki értékeli azokat a dolgokat, amit nyújtani tudsz.
2015. júl. 17. 16:24
Koma, te vagy kapcsolatfüggő vagy, vagy pedig szeretsz szopni. Ismered a mesét a vadászról, és a medvéről?
Én két puszival elengedném útjára a csajt, jegyet is vennék neki. De csak az odaútra...
2015. júl. 17. 16:30
13/31 anonim válasza:
szerinem nem érdemel meg téged sokat próbálkoztál gondolom ha még verset is írtál neki
2015. júl. 17. 16:30
14/31 A kérdező kommentje:
És a pasis dolgok után kéri tőlem, hogy bizakk benne
Azért nem meek vele mert anyukám beteg és nem tudok menni. Sokszor mondtam neki, hogy nem kéne menni inkább helybe menni strandolni, sétálni gyertyafényes vacsik stb. Ma is elmentem neki ajándékot venni, éppen ˙(egy nagy macit) erre közli velem, hogy őneki még dolga van mert papirokat rendez a fesztiválra!!!
Egyedül? És át is vágott már sokszor? Kalap-kabát neki. Egyedül általában azért akarnak elmenni, hogy senki se ellenőrizze a huncutkodásaikat. Egy kis félreszex, és a kapcsolatotok újra felpezsdül - szerinte. :D
2015. júl. 17. 16:47
16/31 A kérdező kommentje:
Ez van! Ennyit arról, hogy ha egy férfi szeret egy nőt akkor neki más nem kell és csak vele megy minden hova
17/31 A kérdező kommentje:
Nőkhöz szóló kérdés!!!
A nőknek egy két bunkó kapcsolaton át kell esni ahhoz, hogy észrevegyék és megbecsüljék a normális férfit az életükbe?
Te nem tudsz menni, oké, de ő meg menni akar, és megy. Én se várok másokra, ha valahova menni akarok. Ezzel eddig nem is lenne gond, ha komolyan venné a kapcsolatotokat, de nem így van. Szerintem hagyd ezt a lányt a fenébe, ő még egy darabig szórakozni fog, majd megkomolyodik, de ha te ezt nem akarod megvárni és szarvakat növeszteni, akkor váljatok külön, és kész. A ti kapcsolatotoknak semmi értelme, és nem a fesztiválozás a baj, az csak a jéghegy csúcsa.
2015. júl. 17. 18:53
19/31 A kérdező kommentje:
Sokszor úgycsinál mint ha bánná a dolgot, de mindig hatalmas kételyeket ébreszt bennem. Fogadkozik, hogy többet nem csinál ilyet stb de akkor is. Lehet én vagyok sötét gondolkodású de akinek párja van az igyekezzen már vele menni nem magába (főleg egy fesztiválra + egy hétre) Nekem is nem egy alkalmam lett volt, hogy mennyek de mikor a szervezőket kérdeztem "párom is jöhet?" és a válasz hogy nem akkor én sem mentem (2 eset volt amikor mentem de az osztálykirándulás volt) És nekem nagyon szarul esik, hogy ő szemrebbenés nélkül megy hiába kérleltem őt. Akármilyen szar kis öszejövetelre is mentem, vittem magammal és hívtam gyere velem mert egy pár vagyunk!!!!És tudjátok mit dörgölt a szemem alá? hogy önző vagyok! Én vagyok önző aki nem szól neki semmit, nem gátolja megbocsátottam a megcsalásokat a rengetek könnyemet is megbocsátottam neki. Igen férfi létemre sírtam mert annyira nagyon rosszul esett nekem a dolgok
Szerintem egyikőtök se normális.
Te elszigeteled, nem hagyod élni, valószínűleg betegesen féltékeny vagy, és ha jól tippelek, 2-3-nál több barátnőd még nem volt, de az se lepne meg, ha ő lenne az első. Nem is értem ezt a mentalitást amúgy, hogy "ha nekem rossz, legyen neked is az".
Mindemellett amiket leírtál, a barátnőd még azt érzi, hogy nem élte ki magát, és hidd el, ez a kapcsolat már a végét járja az ő részéről. Habár őt emiatt nem is hibáztatom, de lehetne egy kicsit gerincesebb.
2015. júl. 17. 23:02
Kapcsolódó kérdések: