Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolózik előttem?
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Eddig szerintem minden okés köztünk, viszont mostanában egyre gyakrabban célozgat bizonyos dolgokra, mikor szóba kerül a szex téma.
Pl. 2 napja is mondtam neki, hogy ne hagyja már szét a dolgait, de hozzátettem, hogy nem akarok parancsolgatni, csak most raktam rendet. Erre vágyakozóan közölte velem, hogy bárcsak keményebben is parancsolgatnék neki és nem csak a házimunkával kapcsolatban.
Múltkor néztünk egy filmet, amiben volt egy elég durva szexjelenet. Mondtam neki, hogy szerintem ez már sok. Ő erre csak annyit mondott, hogy hát kinek mi a sok, ő pl. jobban szereti ha durvább, mocskosabb a szex.
(nem csak light-osan szoktunk szeretkezni)
Természetesen mondtam neki, hogy ne célozgasson, hanem mondja meg kerek perec, hogy neki mi a vágya. És majd megbeszéljük, hogy az nekem belefér-e.
Erre csak annyit mondott, hogy hagyjuk a témát, mert nem akar elieszteni maga mellől.
Na ezt most mire véljem??
Szerintetek??
Tisztában vagyok vele, hogy nem ismeritek a barátomat, de hátha volt már innen valaki hasonló helyzetben.
Köszi a válaszokat! :)
Szeretné, ha megraknád egy straponnal.
De lehet, hogy csak nekrofil. A fene tudja ebben a mai világban.
Azt hiszed, viccelek?
Beteg emberek vannak. Nem is sejtenéd...
Az én fétisem például az, hogy szex közben az őszödi beszédet hallgatom. Vigyázz, én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!