Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete vagyunk egyutt, tegnap letoroltette velem minden exemet a facebook ismeroseim kozul, es le kellett szednem minden kepet amihez akar csak kommentelt annak idejen az exem. Megtettem, mert a facebook kulonosebben nem erdekel. De kicsit megijesztett es felek hogy kesobb durvabb lesz. Ha ferfi ismeros kerul szoba, mindig megkerdezi hogy volt-e valami koztunk. Van akivel kapcsolatban mar 4-5x is megkerdezte, mintha nem emlekezne hogy mit mondtam...

Egyebkent o nem magyar szarmazasu, igy reszben a mas kulturanak tudom ezt be. Es mivel normalisan elmondja mi zavarja, igyekszem eleget tenni neki. O ugyan ezt meg is adja.

Szerintetek?

22N, o 26F

2015. júl. 15. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És 4 alapján beskatulyázol x millió embert - engem meg egy barátnőmön kívül mindegyik megcsalt, most akkor az összes nő rbanc? Vagy 85%?

2015. júl. 15. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:

11-es

Szerintem te félreérted az egészet.

Az arabok teljesen más mentalitásúak, más kultúrából származnak mint mi, más a habitusuk. És náluk teljesen természetes az, ahogy a nőkkel bánnak, de ez itt pl. nálunk nem természetes.

Amit te mondasz példa a megcsalással kapcsolatban, az nem kulturális különbség. Úgyhogy ne keverd légyszi a szezont a fazonnal.

2015. júl. 15. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem keverem, egyszerűen baromságnak tartom az általánosítást, pláne ilyen alacsony szám alapján. Nem mindenki ért egyet azzal, ami egy adott kultúrában elfogadott, ahogy a keresztények között sem csak hívők vannak. A statisztika egyénekre lebontva teljesen megbízhatatlan, teljesen mindegy, hogy van ezer, vagy százezer _ilyen_, ha te egy _olyanba_ futottál bele, azt meg kimondani, hogy az arabok ilyen, vagy olyanok maximum statisztika alapján lehet.

2015. júl. 15. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha egy kicsit is benne lennel a temaban, nem irnal ilyen baromsagokat. Es ne haragudj, de ha 4-bol 3 ember ilyen, az igenis sok. Arrol meg inkabb nem.irok semmit, hogy a noket minek nezik, milyen jogokkal...

Kicsit utana nezhetnel az ilyen arab ferfi-europai no fele parkapcsolatoknak. Nem hiaba, intik ovra a nok nagy reszet, hogy csak europai orszagban felnovo, nem vallasu(vagy csak olyat aki nem is gyakorolja) arabot valasszanak tarsul.

2015. júl. 15. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Leírom még egyszer. 3 ember alapján levonod a következtetést arról, hogy x millió ember milyen. Ha szerinted ennyi adat elegendő ehhez, akkor tényleg nem sok értelme van ennek az eszmecserének. Teljesen igazad lenne akkor, ha az általad ismert 4 ember közül lenne az egyik a kérdező barátja, de ha jól sejtem nem erről van szó.

De várj, mondok még ilyet. Egyszer vettem felső kategóriás alaplapot, és három hónap után megadta magát - a korábbi, olcsó szar lapok meg 2-6 évig bírták, melyik hogy. Sőt, volt egy híresen szar maxtor vinyóm, 8 év után adta be a kulcsot - bezzeg a wd egy év után megadta magát! Csinálj belőle statisztikát, elég ez az adat.

Egyébként ha még nem tűnt fel nem az arabokat védem, mint írtam nincs elég infóm róluk ahhoz, hogy megírjam az okosságot, csak nem fér a fejembe, hogy minimális adattal hogy tudsz ilyen következtetéseket levonni - sőt, igazság szerint csak és kizárólag a származását ismerjük, élhet a világ bármelyk pontján, kaphatott bármilyen nevelést. De nem, ha arab, akkor persze, hogy egy szemétláda - ha német lenne, akkor meg gondolom lenáciznád.

2015. júl. 15. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!