Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Túl visszafog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Túl visszafogott vagyok?

Figyelt kérdés
Na szóval mindenhol azt látom, hogy minden lánynak van már pasija, sőt van aki már nem szűz. Nekem nincs pasim, de még szerelmes sem voltam.Kicsit félénk vagyok, és nem teszem ki azt amim van. Nem nagyon járok bulizni, hiszen nincs meg az az igazi baráti köröm akivel eltudnék menni.Az összes többi lánynak miért van pasija és nekem miért nincs? Baj, hogy nekem nincs? Vagy csak ez is egy mai világ nézet, hogy szinte minden 14-16 éves már ribanc, és akárkivel lefekszik? =/ (15/l)
2010. márc. 4. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Furcsa meglátás, de mindenképpen jó hozzáállás ;) Nem kell paráznod. Nekem (ha akartam volna) már 13-14 éves koromban lett volna csajom. Az egyetlen gond az volt, hogy egyiket sem szerettem, akár ribanc volt (mert akadt olyan is), akár nem. Most majdnem 17 évesen viszont már több, mint 1 éve szerelmesek vagyunk a barátnőmmel:)

Neked is eljön az igazi :)

2010. ápr. 3. 15:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Egyáltalán nem gáz, hogy még nincs pasid 15 évesen. Én soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha is lesz, és mégis 17 évesen eljött a NAGY szerelem és már majdnem egy éve tart. Egyébként nem mindenki ribanc akinek 15 évesen van barátja. Ha mással nem kezd ki, szóval ha hosszú ideig vannak együtt a pasival, akkor nem ribanc. Az biztos, hogy szerintem nem kéne még ilyen korán kezdeni. Ne aggódj, a szerelem akkor jön, mikor EGYÁLTALÁN nem számítunk rá.;)
2010. ápr. 3. 16:52
 13/13 anonim ***** válasza:
majd én leszek a pasid
2010. ápr. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!