Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam ravenni egy szegyenlos es visszafogott haveromat, h jojjon el velem csajozni?
Minek erőltetni? :)
Majd kezd magával valamit ha úgy érzi :P
Korotok?
22F
XY(Srác neve), öregem! Megtanítalak élni! A szárnysegédemként csepegtetek neked némi tudást, hogyan is vegyük le a nőket a lábukról! Szó szerint, ha érted ;)
Na, nyomjuk a teshowdert! :D:D
Barney
Eddig még nem volt barátnője...am már írtam, h én 18 vok, ő pedig 19...de nem sokára 20 lesz...és még nem volt nője=szűz...ami nem is lenne baj, csak az a gáz, h nem is tesz ellene semmit(nem meleg)....pedig nem ocsmány a pofája...olyan átlagos....
Állítása szerint, nem tud kommunikálni a lányokkal...erre bemutattam egy beszédes csajnak...attól meg megijedt...mit lehet ilyenkor csinálni?
Am a szárnysegédes jó duma...megpróbálom alkalmazni az alapelvet...Am szeretne....khömm...Wingelni...csak nem nagyon mer...és ha otthon ül, a lányok nem igazán kopogtatnak be hozzá az ajtón...pedig nem 1szer mondta, h szeretne barátnőt...mit csináljak....a legjobb haverom....vmit tenni kéne...nekem nem esik nehezemre magammal hívni...de fél!....Segítsetek!
Suit up!!!
mondd neki, h ne legyen punci, menjen el veled kicsit kikapcsolodni, megmutatod neki, h hogyan kell élni.
vidd el elöször inni olyan helyre, ahol jocskán akadnak csajok. iszik egy kicsit, megjöhet az önbizalma. :)
Egy vélemény :
Pl. engem idegesítene, hogy egy fiatalabb p0cs csajt akar nekem összehozni, még ha haverom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!