Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megetette a két papagájomat a macskánkkal és nem érti miért akarok szakítani?!
Nemrég költöztünk össze, volt két hullámos papagájom és egy macskánk. Páromat állítása szerint halálra idegesítette a két madár, mert egész nap csipogtak, ezért végül mikor már nem bírta, odaadta őket a macskának... :(
Közöltem vele, hogy kezdhet csomagolni, de nem érti a szituációt, azt mondja, abszurd, hogy fontosabb nekem az a két buta madár mint ő...
Mi a kérdés? Még mindig nem értem. Jó, hogy mindenki válaszol valami olyan kérdésre, amit nem tett fel a kérdező. De se azt nem kérdezte, jogos-e, ha szakítani akar, vagy azt sem, hogy szakítson-e, vagy egyáltalán most mit akarna megtudni a kérdező? Azt se kérdezte a kérdező, hogy "szerintetek igaza van?"
Az mindenkinek lejön, hogy nem teljesen normális a kérdező párja, de a kérdező ezt enélkül is tudta.
Lepontozás helyett kifejthetnétek a kérdést.
Szerintem is igazad van,ez túl megy egy határon.
Macsk marad? :D
Node ... hogy tudta odaadni?
Nem repültek el a madarak? Vagy előbb kicsavarta a nyakukat? Durva, feljelentés is mehet ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!