Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni vkit nagyon gyorsan?
Figyelt kérdés
kérlek segitsetek nagyon szerelmes lettem egy lányba de nem viszonozta és csak játszott velem kérlek segitsetek elfelejteni akár linkelhettek is ...előre is köszi2010. márc. 4. 19:04
11/18 A kérdező kommentje:
köszi asszem megfogadom a tanácsod...az alkohollal is:$:D
2010. márc. 4. 19:13
12/18 anonim válasza:
A pia nagyon jó tüneti kezelésre,de amúgy vakvágány!Csak az idő a gyógyír,sajnos!
13/18 A kérdező kommentje:
de nagyon sz@r nélküle nagyon szeretem:S:(
2010. márc. 4. 19:17
14/18 anonim válasza:
1 év múlva már nem fogod nyugi.
15/18 anonim válasza:
Nem értem én a srácokat, ilyenkor kicsit "meg kell erőszakolni" a lányokat.
16/18 A kérdező kommentje:
sajnos nem tuggyátok mien ez a lány...nála nem jó se a szép szó se a rossz neki nem lehet edveskedni mert nem érékeli és még sok ien aproság de azt nem értem h miért szeretem akkor :S
2010. márc. 4. 19:28
17/18 anonim válasza:
Ha ez netán vigasztalna:nem vagy egyedül!Én is éreztem hasonlót,2 év és még mindig bennem van az érzés!Szerelmes vagy,lehet hogy míg élsz elkísér belőle valami! Ettől pokolian szép és nehéz ez az érzés!A jót,a szeretetet nem űzheti ki magából az érző ember ,de ez kínozhatja sokáig!Tényleg MENNY és POKOL!Minden jót!
18/18 A kérdező kommentje:
ere csak anyit mondok h szar az élet:S:(
2010. márc. 4. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!