Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek hogy a párotok olyan nöhöz/férfihoz járjon le akivel kavart régebben?
Figyelt kérdés
kavart : ottaludt nála a csaj,csokoloztak,meg ki tudja.
mire hazajöttem ma,már a csajnál volt, délben,és mondta hoyg 3kor jön.mondtam neki msnen hogy nem örülök neki.
erre csak huzza a száját.
amugy ez a csaj szo szerint egy ku rva,iszik és drogozik is.
mit tegyek?ti mit tennétek?
csak én tulzok?
2010. márc. 4. 14:05
1/10 anonim válasza:
Nem túlzol!
Hagyd ott! És add meg a csaj telszámát privben;)
2/10 anonim válasza:
minek jár oda??? elég gyanus!! :S beszéld meg ezt vele!!
3/10 A kérdező kommentje:
fogalmam nincs miért...
2010. márc. 4. 14:16
4/10 anonim válasza:
Hát az ilyen pasi, nem tudom, mit képzel?! Nem gondolja, hogy ezzel téged megbánt??? Rúgd ki a pics@ba, menjen csak a kiélt qrvához! :S
5/10 anonim válasza:
kérdezd meg tőle mégis mi okból keresi fel ezt a nőt állandóan? engem nagyon kiborítana.
6/10 anonim válasza:
Pfff hát ez elég gáz, én biztos elbeszélgetnék azzal a kis k*al meg a pasimmal is. Hát ha az én pasim csinálná ezt akkor tuti h szakítanék vele..mert ha egyszer ez előfordul akkor máskor is előfog.
7/10 anonim válasza:
ott b@sznám ki mint macskát....
de komolyan...olyan pasi aki szeret,tisztel téged,nem csinál ilyet...
8/10 anonim válasza:
nem azért, mert kavartak, de eleve válogassa már meg, kivel áll szóba, aki velem akar lenni...madarat tolláról....szóval dobnám...
9/10 anonim válasza:
szakítanék vele a helyedben.csak megaláz.vedd észre h nem szeret.akkor nem csinálná ezt.
10/10 anonim válasza:
Nem csak kavartak, hanem szakítottak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!