Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá barátnőmet hogy szúrassa át a fülét és hordjon fülbevalót? 18/f Többi lent!
#6 vizsgáltasd ki magad, mert nagyon úgy fest, hogy mégis fémallergiád van. Gyerekként nekem is nézték, hogy mire vagyok allergiás, akkor semmire, aztán 30 múltam mikor kijött a parlagfű allergia rajtam. Igaz nekem nem egyből lett meg a vizsgálat, mert a doki nem küldött el, így én kértem.
Lehet rajtad most jött ki, mert eddig bírta a szervezeted, úgymond tolerálta. Van ilyen, egy allergiatesztből sok minden kiderülhet. De van olyan vizsgálat, amit nem mindenhol tudnak elvégezni, vis az adott városban, ha érdekel írj nyugodtan. Ha még követed ezt a topikot.
Szerintem se tudod az akarata ellenére ráerőltetni olyan dolgot, ami ő maga nem akar, fogadd el.
Szakíts vele, jobb lesz neki így.
Bár szerintem kamu a kérdés, ennyire buta nem lehetsz.
Hónapok óta ezen lovagolsz mint valami hisztis kisgyerek.
Jaa nem is hónapok óta, hanem egy éve...
Ekkor írtad ki a kérdést:
2015-07-10 12:30
Ha ez nem kamu, akkor nem való neked párkapcsolat, mert ilyen apróságról se tudsz lemondani és (szerintem) megkeseríted vele a másik fél életét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!