Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet zaklatja az exe, mit tehetnék?
3 ha már annyira buta voltál ,hogy hagytad magad fotózgatni, akkor ideje lenne a zsarolóst is megfenyegetni,hogy feljelented , ennyi a történet.
Nem behúzni füled farkad,hanem kiállni magadért. Saját példámból tanulva ismerős a helyzet csak nekem a rosszakaróim rondítottak folyton a kapcsolataimba, kettő kapcsolatom is így ment tönkre és tenni se tudtam ellenük,azzal,hogy megkérem őket álljanak le. 2x is az volt, megismerkedtem egy lánnyal egyből jött a valahonnan a semmiből az egyik rosszakaróm aki mint közös ismerős telenyomta a fejét hülyeségekkel csaj meg elhitte. Olyan szinten degradáltak a hátam mögött,hogy az egyik exem már olyan üzeneteket írt,hogy ez komoly? tényleg igaz? meg: mi az igazság?
Férfi létemre közel álltam,ahhoz hogy amikor megláttam az utcán az egyik rosszakarómat remegtem az idegességtől annyira összeakartam verni, annyira a fejemben volt,hogy odamegyek és szétverem a fejét,hogy a mai napig megbántam,hogy nem tettem meg,persze lehet ,hogy jobb is.
Mindenesetre ma már a karrierem miatt nem keveredhetek ilyen helyzetekbe , pedig nagyon sok alkalmam lett volna így bosszút állni. A lényeg,ha lehet jogi úton intézzétek mind a kedves kérdező és a 3-as is ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!