Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, hogy megyek az utcán és egyes lányokat szívemből leütném?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
11 41 vok- nem utcso hanem utcso előtti voltam
2010. márc. 4. 11:42
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

15L szerintem az,én is ilyen szoktam lenni. :)

először nem voltam ilyen,de már meguntam h ha egy-két csajra csak úgy kedvességből rámosolyodtam,végigmértek aztán vágták a pofákat.(nem,nem vagyok lezbi csak emberszerető-voltam)

aztán feladtam,rájöttem ezek ronda kis hasznavehetetlen sunák,akik többet fogtak az életben f*t mint kilincset...ráadásul jó rondák is,és minden embert okvetlenül lehordanak...

ettől lettem olyan h ha látok egy kis p*át felém jönni,legszívesebben leütném...megérdemelnék!:)

kihasználnak mindenkit meg minden....igen,emberek,idáig fejlődött a világ. :)

2010. márc. 4. 11:46
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

az utolsó válaszoló wok.

amúgy ez vmi hatodik érzék h megérezzük milyen kis r.hadékok!:DD

2010. márc. 4. 11:49
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
Ez nem pont, hanem kezecske! Nem aggat a leszavazas! Akkor is teged kell leutni!
2010. márc. 4. 11:50
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

najó én csak azokat ütném le annak ellenére hogy leparasztoztam a kérdezőt -

Szóval azokat a pasikat akik olyan nadrágot hordanak hogy végig passzos a lábukon, de annyira hogy csajok is ritkán vesznek fel olyat :$

ennyi :)

22F

2010. márc. 4. 11:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én fickó vagyok, de ütnék egyes lányokat, egyes fickókat, mert megérdemlik. Főleg ezek a tini nyomorékok.
2010. márc. 4. 13:05
 17/21 anonim ***** válasza:
persze, h normális, cselekedj!
2010. márc. 4. 13:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a "normális" számodra azt jelenti, hogy mások is vannak-e így, akkor a válasz: igen,mint itt is láthatod.

Ha viszont a "normális" azt jelenti, hogy van-e értelme, akkor a válasz: ez nem normális. Magaddal foglalkozzál, ne másokkal, főleg, ha azok nem is ártottak Neked semmit, nem szóltak be, csak úgy vannak. Elférnek, még ha nem is tetszenek, nem? Fogd fel úgy, hogy kellenek emberek, akiknél jobb legyél... (de ezt ne hangoztasd) Csak az érdektelen, unalmas, üresfejű emberek szórakoznak azzal, hogy másokat bámulnak és véleményeznek az utcán - ezzel leplezik a saját nyomorúságos, unalmas jellemüket és életüket. Ne válj ilyenné.

29/n

2010. márc. 4. 13:32
 19/21 anonim ***** válasza:

nő vagy vagy pasi?

én nő vagyok, de néha énis leütnék egyet kettőt :D mivel ezt nem tehetem meg ezért legtöbbször szembe röhögöm őket, amitől rendesen megis rémülnek :D ez vicces szokott lenni.

2010. márc. 4. 13:35
 20/21 A kérdező kommentje:
srác vagyok
2010. márc. 4. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!