Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefogyott, ezért nem kívánom. Mit tegyek?
Mikor megismertem a párom, nagyon sovány volt. A mosolya és a személyisége fogott meg. Ennek már 5 éve.
Aztán össze költöztünk és ő letette a cigit. Ezért hízott 25 kg-ot. Akkor jöttem rá, hogy nekem az olyan testalkat tetszik, arra indulok be, de nagyon.
Egy éve új munkája van. Vissza szokott a cigire és fogyott kicsit több mint 15 kg-ot. Így már valahogy nem jó.
Ha mondom neki, hogy nem bánnám, ha legalább egy 5-8kg-ot vissza szedne, akkor duzzog és megsértődik, hogy miért nem teszik ő nekem. (Tudom, mindenhogyan kellene, hogy tetsszen, de olyan jó volt amikor volt mit fogni rajta.)
Már kezdenek problémák lenni emiatt. Mit tegyek?
És nem csak ez a baj. Sokkal többet dohányzik, mint régen. Szinte 20-30 percenként. Nem bírom. Büdös. Kimegy, de érzem a füstöt. Beszállingózik és ő maga is olyan füst szagú. Ha megemlítem neki (nem azt kérem, hogy szokjon le) akkor szinte "csakazértis" még többet szív.
Nem tudom mit kellene tennem, hogy valami, valahogyan jobb legyen.
(Próbáltam már én is rászokni, de csak egy koca dohányos szintig megy. Nem szeretem és a pénzt is sajnálom rá magamnak.)
Ez olyan szomorú, amikor egy káros szenvedély miatt nem lehet két ember boldog :(
Mindenképpen beszélned kell vele erről, más megoldás nincs. Mond el neki, hogy a dohányzás nem tesz jót se neki, se neked, sem a kapcsolatotoknak. Azt a pénzt, pedig mennyi minden másra lehetne költeni.
Emlékezz vissza, hogy sikerült annak idején elérni, hogy lerakja. Ki kellene deríteni azt is, miért szokott vissza.
Én se szeretem a cigifüstöt és elég lehangoló látni, ahogy a fiatal lányokból gyárkémények lesznek :(
Azért nekem elég fura, hogy attól függően szereted a párod, hogy hány kilós éppen :O
Meg hát joggal gondolhatná, hogy te így ismerted meg, akkor mi a bajod?
A dohányzás meg marhaság, nekem már késő is, de ocsmány egy halált készít magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!