Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h mostanában nem kivánom a szexet? Pedig a napi 3-4 et igényeltem, de most elég a heti egy is.25/nő
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 01:20
1/15 anonim válasza:
Szereted a párod?
Izgat a teste?
Van gyereked?
Kicsit több infot!
L20
2/15 anonim válasza:
mert nem számoltad ki a pi-t 87554489 tizedesjegyig.
ilyen értelmetlen kérdést te, hát ezt én honnan tudjam?
3/15 A kérdező kommentje:
Van párom és szeretem őt.nincs gyerekünk.sokszor már kiakad h 'könyörögnie' kell..
2015. máj. 30. 01:24
4/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam mással is volt olyan h nem akart szexet ..
2015. máj. 30. 01:26
5/15 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Sajnos az én párom sem akarja annyira mint 2-3 éve :-( 37/F
6/15 A kérdező kommentje:
1.5 éve.de köztünk volt jo pár balhé is szoval lehet emiatt is vagyok igy..szeretem de nem 'akarom'!?
2015. máj. 30. 02:05
7/15 anonim válasza:
ilyenkor jön majd az, hogy máshova lógatja a horgot. csak szólok, hogy ne érjen meglepetésként
8/15 anonim válasza:
Gondolom ezeknek a "balhéknak" te is részese voltál. Erre ne fogd. Ha szeretitek egymást, találtok megoldást. Ha nem, akkor ne lopjátok egymás idejét.
9/15 anonim válasza:
A változatosság gyönyörködtet. Tarts szeretőt.
10/15 anonim válasza:
9-es ha a párjával nem akarja akkor minek tartson szeretőt? Pedig én is már ezen gondolkodom, de kevés nő szeretne titkos kapcsolatot... 37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!