Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "szeretlek" és az "imádlak" között mi a külömbség?
az utolsó válaszadóval teljes mértékben egyetértek, az imádlak szót egyszerűbb kimondani, és a mögött nem feltétlenül kell szerelemnek lennie..
a szeretlek az viszont nagy értékkel bír és szerintem jóval őszintébb :)
18/l
manapság sok embernek csak úgy elhagyja a száját az a szó, hogy szeretlek...és közben nem is úgy érzi... de ha valaki komolyan mondja... akkor az már egy egészen nagy dolog...
ha valaki "imádlak"-ot mond... ne dőlj be neki egyből... nem biztos hogy úgy van...de ha mégis, ez az ember nem tudna nélküled élni...ez többet jelent sztem a szeretlek-nél...
de ami még ennél is többet jelent, ha nem mond semmit, inkább csak érezteti... hiszen az fokozhatatlan érzés, ha úgy érzünk valaki iránt, hogy bármit megtennénk érte, hogy szentnek gondoljuk és nem arra gondolunk, hogy számomra nincs is más és nem is lenne, hanem mi lenne, ha ő nem lenne...
Szerintem az embert mindkét szó boldoggá tudja tenni, főleg ha azt attól kapja, akitől szeretné, és ha az az ember tiszta szívből mondja ki...
"Ki azt mondja imád, ne hidd el szavát.
Ki azt mondja szeret, lehet.
De az ki nem szól semmit, csak mélyen szemedbe néz, annak add szíved, hisz az érted él."
Lehet gondolkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!