Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó tett helyében szomorúság vár?
Nagyon egyszerű történet. Van a szuperplázacica legjobb barátnő és én a kedves, aranyos egyszerű lányka aki mindent megtenne érte,a barátságunkért.
22 évesek vagyunk....szerelmes lett. Csakhogy ez a srác valahogy nem akarta észrevenni hiába rakta ki a cicijét, hiába járt minden másnap szoliba, minden héten fodrászhoz. Tényleg egy nagyon magára adó csajt képzeljetek el....szóval ez a fiu expasimnak a legjobb haverja volt. Mivel a barátnőm tudta hogy én ismerem és régen sokat jártunk együtt szórakozni, ezért megkért hogy segitsek neki.
Egy tök hülyeséget bevállaltam. Mivel barátnőm smst is már csak x-ekkel meg w-kkel képes irni normális betűk helyett, na meg mivel apuci mindent elintéz hogy tanulni se kelljen sokat szoval megkért hogy vegyem fel msnre az o cime alatt és kezdjek el vele beszélgetni hisz én ugyis tudom mi erdekli, meg a barátnőm saját maga is rájött hogy ennél a srácnál cicmutogatással nem igazán ér el dolgokat. Szóval hetekig irkáltam a sráccal....eleinte jó bulinak fogtam fel, aztán mikor kezdtem sikerrel járni, vagyis már komolyabb érzelmekről meg találkákról is szó esett akkor döbbentem rá hogy én is totál belezugtam.
Barátnőm találkozott vele végülis..én a saját kis érzelmeimről pedig a mai napig hallgatok, pedig látom hogy sajnos nem lesz hosszúéletű a kapcsolatuk, a pasinak észre is szüksége lenne a szép kűlső mellé.
Én szenvedek, főleg mióta 3an elmentünk egy kávézóba és amig a barátnőm wcre ment a pasi elkezdte mondani hogy hogy meg változtam mióta a haverjával jártam meg hogy tényleg hogy hogy nincs barátom, meg hogy milyen érdekes hogy két ennyire különböző ember legjobb barátnő.
Számomra nagyon fontos a barátság, bár érzem a lehetőség adott arra hogy enyém legyen ez a pasi...hisz szerethetném...
Bánt hogy belementem ebbe az egészbe de ugy erzem bele kell törődnöm....
De mára eljutottam oda hogy nagyon rossz érzés másnak a kisérője lenni...aki mindig mindemmt elintéz..
Mit tegyek?Ha beülünk valahová barátnőmmel pasik egyből odajönnek....én se vagyok csúnya és talán velem jobban el is beszélgetnek de barátnőm olyankor általában akaratlanul is csinál olyan behajlást vagy valamit hogy a pasik rátapadnak és ő kerül a középpontba....
Félek amig a barátnőm marad soha nem lesz olyan barátom aki igazán szeretne.....hiába mondják a férfiak, igenis ezek a nők tetszenek nekik...
én pl az olyan csajokat szeretem mint te és az ilyen pláza cicákat meg nem jönnek be egyáltalán
sztem ez nem befolyásolja a dolgokat mert az a srác aki téged akar ugy is veled fog foglalkozni
a kapcsolatot meg várd meg hogy vége legyen és utána tisztázd a barátnöddel hogy mi a szitu igy tiszta marad a lelki ismereted
egyébként ha választani kéne inkább veled beszélgetnék
mint vele
el jön a nagy ö neked is :)
24/F
Sajnos a barátnőd csak külsőleg ad magára és ez egy rendes pasinak kevés, szerintem ezt ő is tudja, ezért próbálja a testét fegyverként bevetni " ellened", mert képtelen normális kommunikációra. Nincs egyénisége csak egy tucatnő a többi hasonszőrű között. Már látatlanban is inkább Téged választanálak helyette. De ha nem akarsz mellette másodhegedűs lenni építsd le. Barátod meg idővel biztosan lesz és 100% hogy jobb és értékesebb pasi lesz mint az övé. Megéri Kivárni hidd el. :) Szurkolok neked.
32/F
"hiába mondják a férfiak, igenis ezek a nők tetszenek nekik..." ezt kikérem magamnak :P
ha megtalálod az igazit az úgy is magad miatt fog szeretni.. lehet meg fog bámulni az utcán 1-2 ilyesmi lányt, de ha szeret, akkor úgy is ez fog a fejébe menni.: "áhh az én barátnőm szebb, jobb ennél.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!