Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted a szomorúság érzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted a szomorúság érzete az erősebb vagy a szerelemé?

Figyelt kérdés

Szomorúság=Egy számodra nagyon fontos/legfontosabb személy elvesztése,vagy ehhez hasonló.

Szerelem=Hát nyilván nem a gyerekszerelemre gondolok...

2010. szept. 11. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi van akkor ha a legfontosabb személy az életemben a szerelmem, és mondjuk őt veszítem el, mert ő az egyetlen barátom és társam és nincsenek családtagjaim?
2010. szept. 11. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nehéz kérdés, de szerintem a szomorúságé sajnos
2010. szept. 11. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a szerelem szomorúsággal jár, ezért az az erősebb.
2010. szept. 11. 17:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Első:Akkor nyilván a szomorúságé az erősebb.
2010. szept. 11. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vok.:

igen nyilván, ugyanis a szerelmem lehet hogy a legfontosabb ember is az életemben, szóval a szomorúság...

2010. szept. 11. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:

innetől már csak időpont vagy fordulópont kérdése, melyik tart(ott) tovább.:)

Amúgy meg mind2 érzés ilyen helyzetben elég intenzív tud lenni, minek összehasonlítani

2010. szept. 11. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
A szerelem, de ha elvesztem, akkor a szomorúság.
2010. szept. 11. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:

aki már vesztett el valakit(meghalt a szeretett) az tudja, h a szomorúság nagy úr

tapasztaltam

de nem összehasonlítható a két érzés, más "frekvencián" mozognak

bár a szomorúságot rosszabbul viseljük, mint a rózsaszín ködöt, úgyh győzött a szomorúság:)

2010. szept. 11. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!