Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Szomorúság.

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok a barátomba 2 hónapja vagyunk együtt..múltkor belépve hagyta a facebookját amikor nálam aludt és láttam hogy egy csajnak olyanokat írt h megcsal Vele engem sose tudom meg és stb..rögtön felhívtam kicsaptam a hisztit bocsánatot kért és hogy nagyon szeret..még midníg bevagyok lépve a facebookjára, és láttam most is hogy más csajoknak ugyanezt írja..de ha elmondom én leszek a hibás hogy nézem a leveleit,és elvileg ezt "hülyülésből írja". Nagyon szeretem.:(
2011. ápr. 19. 22:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
rúgd ki páros lábbal. ha viccnek is szánja... nem normális, aki ilyennel viccel.
2011. ápr. 19. 22:35
 2/13 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem :( és nem tudom miért csinálja.. :/ amikor együtt vagyunk minden szép, legutóbb meg egyik csajnak mondta hogy nem is komoly a kapcsolatunk és nem tudnám meg stb...de amikor velem van mintha nem is ő lenne..
2011. ápr. 19. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd ki...ennek a kapcsolatnak itt vége! Most már sose fogsz benne megbízni nézegetni fogod adatlapját ennek így semmi értelme...a pasid még nem élte ki magát, erről a szokásáról nem fog leszokni, folyamatosan hülyét fog belőled csinálni!
2011. ápr. 19. 22:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne vakítson el a szerelem. Ha igazán szeretne, akkor meg se fordulna a fejében, hogy másnak ilyeneket írjon. Amint alkalmad lesz rá, szakíts vele.
2011. ápr. 19. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Jó akkor legyél f@sz és engedd hogy kihasználjon mert szereted.

A szereteted majd elmúlik de ő mindig ilyen g*ci lesz veled ha most nem dobod ki.

2011. ápr. 19. 22:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
És te még vele vagy ? Páros lábbal rúgnám ki a párom, ha ilyet tenne. Még te vagy a hibás, hogy nézegeted a facebookját? Hát lehet h ronda dolog tőled, de itt most ő a ludas, nem is kicsit!
2011. ápr. 19. 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:

hosszú távon akkor teszel jót magadnak ha szakítasz vele, lehet hogy most nagyon rossz, de ezt nem csinálhatja veled!tudom igy könnyű beszélni h nem velem történik, de én is átéltem már és ezzel sajnos nem vagyunk egyedül. ezt tul kell élni :S kitartás, és legyél erős!:)

15/l

2011. ápr. 24. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Ennek előbb-utóbb úgy is az lesz a vége, hogy vagyte, vagy Ő szakít, de jobban tennéd, ha te szakítanál még most. Ne legyél hülye, úgy is eljátsazotta már a bizalmad és nagyon rossz bizalom nélkül élni egy kapcsolatban.
2011. ápr. 24. 16:11
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

szia. Én 4 évig voltam együtt a barátnőmmel, és én is ilyeneket csináltam... én nem írogattam senkinek csak ha elmentem szórakozni többször is félreléptem, és több nővel lefeküdtem, anélkül h a barátnőm bármit is sejtett volna.

Csúnya dolog azt tudom, de ennek is van pozitív oldala, ami a következő: Én mai napig nagyon szeretem a volt barátnőm, és már 1 éve h szakítottunk, és amég vele voltam, akkor is nagyon nagyon szerettem, és mai napig nem tudok más lánnyal együtt járni, csak az egyéjszakás kalandoknak élek. Azt szokták mondani amiről az ember nem tud, az nem fáj.Az exem soha nem tudta meg h miket csináltam, mert mindig óvatos voltam.

Hogy miért tettem?Azért mert ki akartam több lányt próbálni és ezek a lányok iránt én semmi érzelmet nem tápláltam, és ez most csúnya lessz, de lenéztem őket, hisz nekem megvolt a szerelmem aki mindennél többet jelentett számomra...

Hogy megbántam e? ...NEM

Semmit sem bántam meg, mert tudta a barátnőm h őt szeretem, és ez volt a lényeg.

Hát igen, én ilyen vagyok, és hidd el h minden fiu ilyen aki tisztában van az adottságaival, és megteheti...

Ezért van az h csodálkoznak sokan h milyen jó az a csaj, és miféle idétlen barátja van... Hát ezért, mert azok a srácok nem fognak azon gondolkozi h megcsalja kedvesét, hiszen gyönyörű szép a barátnője és tudja h nem szerezhet még 1-et könnyen.

Most sokan lenétek engem, és gondoljátok miféle hülyeségeket írkálok, de sajna ez átlag 78%-ban így van.

2011. ápr. 24. 17:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Addig szakíts amíg nem lesz komolyabb a kapcsolatotok,vagy keress magadnak egy másik pasit amíg vele vagy és tedd meg te is vele azt amit ő megtett veled.szakíts vele minél hamarabb,nem éri meg egy ilyen szégyentelen miatt szenvedned.
2011. ápr. 24. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!