Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Szomorúság.
Jó akkor legyél f@sz és engedd hogy kihasználjon mert szereted.
A szereteted majd elmúlik de ő mindig ilyen g*ci lesz veled ha most nem dobod ki.
hosszú távon akkor teszel jót magadnak ha szakítasz vele, lehet hogy most nagyon rossz, de ezt nem csinálhatja veled!tudom igy könnyű beszélni h nem velem történik, de én is átéltem már és ezzel sajnos nem vagyunk egyedül. ezt tul kell élni :S kitartás, és legyél erős!:)
15/l
szia. Én 4 évig voltam együtt a barátnőmmel, és én is ilyeneket csináltam... én nem írogattam senkinek csak ha elmentem szórakozni többször is félreléptem, és több nővel lefeküdtem, anélkül h a barátnőm bármit is sejtett volna.
Csúnya dolog azt tudom, de ennek is van pozitív oldala, ami a következő: Én mai napig nagyon szeretem a volt barátnőm, és már 1 éve h szakítottunk, és amég vele voltam, akkor is nagyon nagyon szerettem, és mai napig nem tudok más lánnyal együtt járni, csak az egyéjszakás kalandoknak élek. Azt szokták mondani amiről az ember nem tud, az nem fáj.Az exem soha nem tudta meg h miket csináltam, mert mindig óvatos voltam.
Hogy miért tettem?Azért mert ki akartam több lányt próbálni és ezek a lányok iránt én semmi érzelmet nem tápláltam, és ez most csúnya lessz, de lenéztem őket, hisz nekem megvolt a szerelmem aki mindennél többet jelentett számomra...
Hogy megbántam e? ...NEM
Semmit sem bántam meg, mert tudta a barátnőm h őt szeretem, és ez volt a lényeg.
Hát igen, én ilyen vagyok, és hidd el h minden fiu ilyen aki tisztában van az adottságaival, és megteheti...
Ezért van az h csodálkoznak sokan h milyen jó az a csaj, és miféle idétlen barátja van... Hát ezért, mert azok a srácok nem fognak azon gondolkozi h megcsalja kedvesét, hiszen gyönyörű szép a barátnője és tudja h nem szerezhet még 1-et könnyen.
Most sokan lenétek engem, és gondoljátok miféle hülyeségeket írkálok, de sajna ez átlag 78%-ban így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!