Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten való szexuális bájolgás, flörtölés minek tekinthető? 20L
Tehát ha leírja a párotok, miket csinálna egy konkrét személlyel, pl.: úgy meg d$gnálak, hogy ez meg az lenne, a kezemmel elégítenélek ki, jól kiny@lnálak, keményen tövig nyomnám, ha nem lenne csajom, annyit kapnál, hogy egy hétig járni sem tudnál...
Ezzel mit lehet kezdeni? Le vagyok döbbenve....
Szerintem az van amit a kettes írt ,hogy csak neten próbálja tenni magát.
De szerintem a legjobb ha valahogy megbeszélitek.
Amíg ilyeneket ír, nincs okod aggódni, nem hiszem, hogy lenne olyan nő akinél ez a szöveg nyerő lenne. Vagy rosszul gondolom, nők?
Ha én ezt férfiként csinálnám, akkor az azt jelentené, hogy már nem érdekel a barátnőm. De annyi perverzió van, hogy el tudok képzelni olyan férfit, aki ilyeneket ír, de ténylegesen mégse csalna meg. Ahogy fentebb írták csak a szája nagy. Férfiak egymást közt simán mondanak ilyet, hogy ki melyik nővel mit csinálna, még akkor is ha impotens aki mondja. De nőnek mondva furcsa.
Ez annak tekinthető, hogy nem vagy neki elég jó. (Hogy ennek mi az oka, az egy másik téma). A pacák valószínű csak azért van veled, mert nem akad neki más, így azt, amit szeretne a neten éli ki.
Ha azok a netes csajok a pacák ajtaja előtt állnának, már valínű rég kidobott volna, vagy megcsalt volna velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!