Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyire elfogadott a flörtölés mással?
Ez annyira...gyerekes es foldhozragadt gondolkodasmodra vall.
Ha belegondolsz...a flortolesre,visszajelzesre szuksege van az embernek masoktol is, azert,h ne erezze teljesen lekotve magat. Hogy erezze, attol,h van parja, meg szabad akaratu ember.
Persze ha a flortolesen tul massal folytatodik a dolog, az mar nem megbocsajthato.
Mi multkor par barattal punnyadtunk, a parom telefonon jatszott en meg beszelgettem az o egyik baratjaval, aki folyamatosan azt tervezgette,hogy milyen cuccokat vegyunk nekem, amiben majd mehetek dolgozni es szexi is leszek. Aztan errol temazgattunk fel orat,h ilyen bor cuccot kene magassarkuval...:DD
Es a parom megcsak szerintem meg se hallotta, annyira bele volt merulve a jatekba. Nyilvan azert vagyok vele,mert vele akarok mindent. Ha massal akarnam, nem lennek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!