Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha bántom/bántottam az eddigi barátnőim?
Volt ilyen barátnőm, aki idegenekkel kulturáltan viselkedett, a gyerekeivel és velem szemben meg őrjöngött mindenért (biztos ő is alfahím volt, ugye 7-es?). És még meg is magyarázta, hogy mégis kin töltené ki a dühét, ha nem a szerettein.
Kérdező, kijavítom neked a szövegedet:
Még nem vagyok alkoholista, de primitív ösztönlény vagyok, egy láncát vesztett őrjöngő fenevad, nincs önuralmam azokkal szemben akiket állítólag szeretek. Idegeneknek gyáva vagyok nemet mondani. De akik közel engednek magukhoz, azokkal szemben semmilyen korlátot sem tartok be. Úgy működik ez nálam, mintha tükör lennék, az én hibáimat, szégyenemet ösztönösen rajtuk verem le. Épp ezért szokott nekik ennyire fájni, épp ezért szoktak kiborulni tőle, mert nem tudják, hogy amit mondok, az mind hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!