Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha bántom/bántottam az eddigi barátnőim?
Üdv a klubban, testvér.
Az egyik volt barátnőmet pszichológus kezelte, miután a szülei szétszedtek minket fél év után. A többi nőm, és az utóbbi is letiltott, telefonszámot cserélt. Pontosan amiatt, amit te leírtál: ragaszkodás, és az ebből megszülető birtoklás,féltékenység,ellenőrzés,"vallatás".
Sajnos a mai társadalmak nem garantálják a nők tisztességét,nemúgy régen.
Én a te helyedben, ha van egy barátnőm, felszednék még egy barátnőt mellé, így logikusan megoszlanak az erőid/energiáid/nyomásod. Annó apám is ezt tanácsolta, próbáltam is, de lusta voltam még egy csajt felszedni. De erre ez a legkézenfekvőbb me3goldás, vagy az, hogy nem lesz kapcsolatod.
Szedj fel több nőt, és kutya bajod nem lesz, megoszlik a ragaszkodásod volumene. Sok sikert!
És még valami: Valamelyik azt írta, hogy "a fejedben nincs rendben valami". Hát, kérem, akkor hja visszamegyünk az előző századba, az akkori férfiak egészének sem volt rendben az agya? Ugyanmár, alfahím a srác, akár én, ma a nők inkább a puhi srácokat csípik.
Szóval minden oké,csak gondolkodj logikusan, és ne a sok sztereotipizáló és előítéletes/tapasztalatlan véleményre hallgass. Írj rám nyugodtan priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!