Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tenyleg ennyire fontos tenyezo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ennyire fontos tenyezo a muveltseg egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
En nem vagyok tul olvasott, nem volt ra igenyem, de joszivu, dolgos es huseges vagyok. Olvasgatom a kerdeseket, sorra latom, hogy kizaro ok, ha Valaki nem olvasott. Randin volt mar ebbol kellemetlen szitu, mikor nem tudtam mirol beszelt a holgy es visszakerdeztem es furcsan nezett ram.
2015. júl. 1. 13:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

akkor miről beszélünk kérem szépen? :D

a néni nem volt korrekt,ennyi

nem értem miért csinálta ezt...,lehet addig is jó voltál neki másra és kihasznált,sorry :(

1es

2015. júl. 1. 14:19
 22/31 anonim ***** válasza:
25%

az életben olyanok hangoztatják ezt akiknek közük sincs a műveltséghez,még távolról ránézve sem :/ meg a legtöbb nő elolvas valami tucat,nekik szóló behülyítős könyvet és ennyi.

Az operába járás pedig pénz kérdése csupán.Köze nincs a műveltséghez

2015. júl. 1. 14:22
 23/31 A kérdező kommentje:
Az az egy randink volt. Szoval nem jartunk. Ezert gondllom, hogy fontos mubeltnek lenni, de engem nem erdekel a tortenelem, a konyvek, a hirado.
2015. júl. 1. 14:31
 24/31 anonim ***** válasza:
5%
Elég fontos, őszintén szólva elég unalmas ember lehetsz akivel semmiről nem lehet beszélgetni. Dolgozol, hazamész és meccset nézel és ennyi? Engem jobban érdekel, mennyire okos, tájékozott valaki mint az, hogy mennyire jószívű.
2015. júl. 1. 14:35
 25/31 anonim ***** válasza:
szerintem fontosabb,hogy jó lelkű légy,de embere válogatja ;)
2015. júl. 1. 15:00
 26/31 A kérdező kommentje:
De vannak parok, akik leulnek es tortenelemrol, konyvekrol stb. beszelgetnek? Nem tudom elkepzelni a szituaciot.
2015. júl. 1. 15:21
 27/31 anonim ***** válasza:

Nekem fontos a műveltség, de nem nézek le senkit azért, mert más területeken művelt, mint én. Nem árt, ha van némi átfedés az érdeklődési körünkben, de lehet egymástól tanulni is. Én nem szégyellem, ha nem tudok mindent, és a másik féltől sem várom el, hogy mindenben tájékozott legyen - az nem árt, ha nyitott az új információk befogadására.

Hogy miért fontos nekem a műveltség? Mert szeretem az érdekes, tartalmas beszélgetéseket, és ez tapasztalataim szerint azokkal valósul meg, akik sokféle témában jártasak. De ez én vagyok. Nem mindenkinek azonos az értékrendje.

2015. júl. 1. 15:23
 28/31 anonim ***** válasza:

# 26: Igen, vannak. Nem folyamatosan "intellektuális" témákról beszélgetünk, de elő- előjön a téma, és jó, ha a másik is hozzá tud szólni. Vagy például baráti körben is előjönnek ilyen témák, és abból alakul ki érdekes társalgás, ha mindenki hozzá tudja tenni a "magáét".

No meg mi például a barátaimmal kvízekre járunk, és ott is jó, ha ki-ki otthonosan mozog bizonyos témákban. Nekünk ez a szórakozás...

2015. júl. 1. 15:25
 29/31 anonim ***** válasza:
nekem fontos, így nem jönnék össze veled. de úgyis van olyan akinek nem számít, szóval ettől még lehet barátnőd.
2015. júl. 1. 15:35
 30/31 anonim ***** válasza:

Én pl szeretem a történelmet. Gimiben emelt óraszámban tanultam, emelt érettségit csináltam belőle, de végül mérnök szakra mentem, mert a matek és a kémia, biológia jobban érdekelt.

Barátommal gyakran játszunk Honfoglalón vagy műveltségi társasjátékokkal. Ha csak meccset nézne (szokott, azt is megbeszéljük) és egyetlen könyvet se olvasott volna vagy az általános iskolai tananyaggal sem lenne tisztában (Szulejmánt és a törököket már általánosban is tanítják és tudni kell)

Gyakran mesélek neki a diplomamunkámhoz szükséges mérésekről, általában érdekli is, de mivel ő pénzügyi vonalon dolgozik, ezért általában a felét se érti. Olyankor a legtöbbször próbálom neki elmagyarázni. Így az alapjait már ismeri. Hazaérve a munkából ő is elmeséli mi történt aznap, ha nem értem elmagyarázza, mert érdekel mivel foglalkozik napi 8 órában, nem csak bólogatok, hogy aha, persze drágám.

Csoporttársaimmal pedig sörözéskor szakmai dolgokról szoktunk beszélni. Milyen újdonságok vannak géntechnológia, sejttenyésztés, gyógyszeranalítika terén, vagy hogy éppen ki min munkálkodik diplomamunkája során.

Barátnőkkel hírekről, éppen hallott különlegességekről, stb.

Jobban belegondolva te miről szoktál akkor beszélgetni bárkivel ha csak meccset nézel, nem érdekel a híradó és nem olvasol? Mert nagyszerű, hogy jólelkű vagy és kedves, de miről lehet veled beszélgetni, mit lehet veled csinálni? Mármint az ágytornán kívül?

2015. júl. 1. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!