Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ennyire fontos tenyezo a muveltseg egy kapcsolatban?
akkor a hölgy se lehet túl művelt,mert ha az lenne nem bírná nézni azt a sorozatot annyi hülyeség van benne :(
persze nem ismerem,de így ennyi információ birtokában ezt gondolom
mi volt az utolsó könyv amit elolvastál és miért?
még mindig egyes vagyok:)
mindegy nem a nő most a fontos...
és középsuliban nem volt kötelező olvasmány? :D
viccet félretéve,semmit nem olvasol?
esetleg sport magazin vagy barkács 'kiskönyv'? :$
akkor mi a hobbid,miben vagy jó?
munkád során csak kell valamit olvasni...
nem sértésből csak kérdezem :)
1es
azért azt durva állítani hogy semmi közünk a törökökhöz.
egyébként nem mindenkinek fontos, de tényleg több esélyed lenne olyan lányoknál, akik szintén nem olvasnak, és valami fizikai munkát végeznek inkább.
nem az van, hogy a belső értékek nem számítanak, de szerintem hasonló emberrel jobb kapcsolat lehet.
ha neked jó akkor szerintem nem baj
én például imádok olvasni,sok minden érdekel,nekem ez az ami kikapcsolódást jelent,de elismerem,hogy nem mindenkinél kell hogy így legyen:)
ennyire zavar,hogy őt zavarta? akkor ne járj olyannal akit zavar,ha nem vagy művelt,ennyi :)
1es
Csak nyugi, ez max azt jelenti, hogy ezzel a nővel nem nagyon lesz közös jövőtök.
Ami azt illeti - én művelt ember vagyok, egyetemen tanítok- nagyon megizzadnék, ha valamit is kéne mondanom Szulejmánról - több is volt, nagy hódítók voltak, és valahogy a Hunyadiak és Mohács táján volt szerepük Magyarország életében. Hát kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!