Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tenyleg ennyire fontos tenyezo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ennyire fontos tenyezo a muveltseg egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
En nem vagyok tul olvasott, nem volt ra igenyem, de joszivu, dolgos es huseges vagyok. Olvasgatom a kerdeseket, sorra latom, hogy kizaro ok, ha Valaki nem olvasott. Randin volt mar ebbol kellemetlen szitu, mikor nem tudtam mirol beszelt a holgy es visszakerdeztem es furcsan nezett ram.
2015. júl. 1. 13:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Sajnos ebben sem jeleskedem. Gyerekkoromban volt konyv a kezemben legutobb. Ugy tunik a a belso erenyek nem sokat ernek.
2015. júl. 1. 13:27
 12/31 A kérdező kommentje:
Szulejman, igen, de neki az volt a baja, hogy en nem tudtam ki az a Szulejman.
2015. júl. 1. 13:28
 13/31 anonim ***** válasza:

akkor a hölgy se lehet túl művelt,mert ha az lenne nem bírná nézni azt a sorozatot annyi hülyeség van benne :(

persze nem ismerem,de így ennyi információ birtokában ezt gondolom

mi volt az utolsó könyv amit elolvastál és miért?

még mindig egyes vagyok:)

2015. júl. 1. 13:31
 14/31 A kérdező kommentje:
A holgy muvelt volt, o is mondta, hogy elvan ferditve, inkabb a kivitelezese tetszik neki. De erre nem tudtam mit mondani. Nem az volt a baja, hogy nem neztem a sorozatit, hanem az, hogy nem hallottam meg Szulejmanrol, tehat magarol a szemelyrol. Az utolsokonyv? Fohalmam sincs. Altalanosban valami kotelezo olvasmany.
2015. júl. 1. 13:45
 15/31 anonim ***** válasza:

mindegy nem a nő most a fontos...

és középsuliban nem volt kötelező olvasmány? :D

viccet félretéve,semmit nem olvasol?

esetleg sport magazin vagy barkács 'kiskönyv'? :$

akkor mi a hobbid,miben vagy jó?

munkád során csak kell valamit olvasni...

nem sértésből csak kérdezem :)

1es

2015. júl. 1. 13:52
 16/31 A kérdező kommentje:
De volt, de nem igazan olvastam el oket, nem erdekelt a suli. A munkamban nem olvasok, gepeket kezelek, hegesztek. Mire hazaerek munkabol csak pihenni szeretnek. Meccset szoktam nezni, ennyi. Ez akkora problema? A holgyet felreteve, nem ertem miert akkora baj hogy egy torok emberrol nem halottam, semmi kozunk hozza.
2015. júl. 1. 13:57
 17/31 anonim ***** válasza:

azért azt durva állítani hogy semmi közünk a törökökhöz.

egyébként nem mindenkinek fontos, de tényleg több esélyed lenne olyan lányoknál, akik szintén nem olvasnak, és valami fizikai munkát végeznek inkább.

nem az van, hogy a belső értékek nem számítanak, de szerintem hasonló emberrel jobb kapcsolat lehet.

2015. júl. 1. 14:05
 18/31 anonim ***** válasza:

ha neked jó akkor szerintem nem baj

én például imádok olvasni,sok minden érdekel,nekem ez az ami kikapcsolódást jelent,de elismerem,hogy nem mindenkinél kell hogy így legyen:)

ennyire zavar,hogy őt zavarta? akkor ne járj olyannal akit zavar,ha nem vagy művelt,ennyi :)

1es

2015. júl. 1. 14:06
 19/31 anonim ***** válasza:

Csak nyugi, ez max azt jelenti, hogy ezzel a nővel nem nagyon lesz közös jövőtök.

Ami azt illeti - én művelt ember vagyok, egyetemen tanítok- nagyon megizzadnék, ha valamit is kéne mondanom Szulejmánról - több is volt, nagy hódítók voltak, és valahogy a Hunyadiak és Mohács táján volt szerepük Magyarország életében. Hát kb. ennyi.

2015. júl. 1. 14:08
 20/31 A kérdező kommentje:
Ertem, nem tudtam, hogy volt kozunk hozza, mivel irtam nem halottam rola. Engem nem az zavart, hogy ot zavarja, hanem, hogy ezek utan nem megmondta, hogy ez neki nem fog menni.
2015. júl. 1. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!