Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellettél neki, majd mikor már neked nem kellett, vagy nem foglalkoztál vele, akkor vett észre. Jártál már így?
Igen. És rossz volt...
Egy suliba jártunk, ő eggyel fölöttem. Meg voltam zavarodva érte, persze ő undok volt. Aztán megharagudtam rá az undokoskodásai miatt és nem érdekelt tovább (bár marha nehéz volt). Persze utána már ő akarta volna. De azért sem! Nehogy már azt higgye, hogy bármit megkaphat amit akar. :D
21 L
kb 2 évig nagyon oda voltam egyik évfolyamtársamért.persze sosem volt köztünk semmi,csak szórakozgatott velem.aztán mikot végre kigyógyultam belőle,összejöttem vki mással.majd szakítottunk és jött megint a régi srác.most ő akart engem.mivel az érzéseket nem lehet teljes mértékben kitörölni,adtam neki 1 esélyt és megpróbáltuk.kiderült h abszolút nem illünk össze :D semmilyen téren...xD de legalább mostmár tudjuk és 1ikőnk sem gondolkodik azon hogy mi lett volna ha....mert már tudjuk :D
19/L
ja volt..3 éve szerettem azt mondta h ő sosem járna velem még ha én lennék az utolsó fiú a világon akkorse, nyáron meg volt valakim akkor meg már belém volt esve és nyavajgott h miylen hülye volt h elszalasztott. aztán akim volt átvert, most egyedül vagyok, de vele már nem jönnék össze...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!