Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellettél neki, majd mikor már neked nem kellett, vagy nem foglalkoztál vele, akkor vett észre. Jártál már így?

Figyelt kérdés
Történeteket kérek légyszi!:)
2010. márc. 2. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha semmi érzelem nem volt közöttünk, lány utált mint a szar, viszont amint bejött a 2. nyelv, és félévkor 3-mas lett, én meg 5-ös, hirtelen nagyon jóbarátként kezel....
2010. márc. 2. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen. És rossz volt...

Egy suliba jártunk, ő eggyel fölöttem. Meg voltam zavarodva érte, persze ő undok volt. Aztán megharagudtam rá az undokoskodásai miatt és nem érdekelt tovább (bár marha nehéz volt). Persze utána már ő akarta volna. De azért sem! Nehogy már azt higgye, hogy bármit megkaphat amit akar. :D

21 L

2010. márc. 2. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem pont fordítva :) barátok voltunk kezdetben, majd többet akart, de én meg nem. most meg ő elfogadta és már nem gondolkodik bennem, én meg most jöttem rá h nekem ő kell, talán mindig is kellett.. :) a héten beszélünk és talán össze is jövünk :) meglátjuk.
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, hogy ne csak offoljak most jutott eszembe egy történet, mikor fordítva volt ez, csaj tökre próbálkozott, de én meg nem vettem észre (nem direkt) aztán meg abbahagyta az érdeklődést, barátom mondta h miért nem reagáltam, akkor jöttem rá hogy mi is volt, de akkor már verhettem a fejem a falba, mert most meg 3 évvel idősebbekkel szemez =(
 5/8 A kérdező kommentje:
Az enyém nyomult szórakozgatott,mígnem elérte hogy fussak utána,és most is azt csinálja:( de semmit nem gondol komolyan...nem tudom az ilyeneket hogyan lehet kicsit megleckéztetni:(
2010. márc. 2. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Én összetenném a kezem, ha egy srácnak csak feleennyit megérnék.
2010. márc. 2. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:

kb 2 évig nagyon oda voltam egyik évfolyamtársamért.persze sosem volt köztünk semmi,csak szórakozgatott velem.aztán mikot végre kigyógyultam belőle,összejöttem vki mással.majd szakítottunk és jött megint a régi srác.most ő akart engem.mivel az érzéseket nem lehet teljes mértékben kitörölni,adtam neki 1 esélyt és megpróbáltuk.kiderült h abszolút nem illünk össze :D semmilyen téren...xD de legalább mostmár tudjuk és 1ikőnk sem gondolkodik azon hogy mi lett volna ha....mert már tudjuk :D

19/L

2010. márc. 3. 00:49
 8/8 anonim ***** válasza:

ja volt..3 éve szerettem azt mondta h ő sosem járna velem még ha én lennék az utolsó fiú a világon akkorse, nyáron meg volt valakim akkor meg már belém volt esve és nyavajgott h miylen hülye volt h elszalasztott. aztán akim volt átvert, most egyedül vagyok, de vele már nem jönnék össze...

F

2010. márc. 3. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!