Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben? Lányok tapasztalatait várom.

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit nem tudok kiverni a fejemből! Ő egy buszsofőr, és elég csúnya. Viszont van valami benne, ami annyira megfogott, hogy teljesen belezúgtam! Volt már veletek olyan, hogy meghallottátok egy pasi hangját és teljesen elolvadtatok? Mert nekem ez van! Ha meglátom izzadni kezd a tenyerem, a fejem akár egy érett paradicsom, és nem tudok összefüggő mondatokat kinyögni!:S Próbált velem beszélgetni, de szerintem látta, hogy lehetetlen. Úgy kezdődött az egész, hogy azt vettem észre, bámulom őt a visszapillantóba. És sajna ő is észrevette! Na azóta, ha meglát mindig köszön, ő is szokott nézni a tükörben, és ugyebár próbál beszélgetni. De nem ismerem, azt se tudom hány éves, hol lakik, van e családja(kb 35-40 éves)Én kinőttem már a tinis korszakból(ugye mindenkinek ismerős:beleszeretek valakibe 5 másodperc alatt és folyton utána csorog a nyálam). De ilyen még soha elő sem fordult velem!!!! Ti voltatok már hasonló helyzetben lányok? Ha igen mit csináltatok? Köszi!
2010. márc. 2. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
asszem megyek buszsofőrnek
2010. márc. 2. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát buszsofőrbe soha...de amúgy igen! és is vörös voltam és idióta.

Menj oda hozzá, ha lehiggadtál kicsit és kellően nyugodt vagy.És kérdezgesd, hol lakik mi a hobbija, van e gyereke..stb. És akkor kiderül, hogy szabad e vagy sem!

2010. márc. 2. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
én ezt csak buszos kislány szindrómának hívom. nem vagy egyedül...komolyan: miért buktok a buszsofőrökre????
2010. márc. 2. 22:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Sexy, ahogy vezeti a buszt!:D Első válaszoló: garantálom, ha elmész buszsofőrnek, nem sokáig maradsz egyedül!:D

Köszi a válaszokat! Még nem hallottam erről a szindrómáról, de elég könnyű beleesni!:) Amúgy már nem vagyok kislány, ezért is gáz, hogy így viselkedem! Nem ő lenne az első pasim, másoknál mégsem voltam zavarban! Csak NÁLA!!! De jó tudni, hogy más is szerencsétlenkedik ennyit, mint én!XD

2010. márc. 2. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik egy olyan srác, akit mások bottal sem piszkálnának meg.
2010. márc. 2. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is volt már ilyen, szinte pont ugyan ez a helyzet...

Buszsofőr... visszapillantóból egymás "bámulása".

Egyszer volt akkora szerencsém h senki nem volt a buszon, én pont elől szálltam fel és elkezdtünk beszélgetni, én össze-vissza beszéltem...

Aztán az lett a vége h áttették vmiért egy másik járatra és azóta nem láttam... (kb 2 év) Pedig iszonyat helyes volt, és ahogy mosolygott :$

Szerintem szedd össze magad és próbálj meg higgadtan beszélgetni vele!

Sok sikert :)

2010. márc. 2. 23:13
 7/10 A kérdező kommentje:

23:11-es megértelek!:) Ő sem egy isten, de mégis megfogott benne valami!

Utolsó válaszoló: Úgy látom, a buszsofőrök nagy nőcsábászok! De lehet igazad van, meg kéne próbálnom, nehogy úgy járjak mint te. Gondolom elég sz@r, hogy már 2 éve nem láttad:S Csak kell még egy kis idő, mire összeszedem magam,hogy az "igen és nem"-en kívül mást is hozzá tudjak fűzni a beszélgetésünkhöz!

2010. márc. 2. 23:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm, hogy válaszoltatok!:)
2010. márc. 2. 23:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezek a buszsofőrök minden nőt megkapnak:P
2010. márc. 2. 23:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát igen. Én is szívesen csatlakoznék a nők sorába!:D Csak van bennük valami, ha sok nő bukik rájuk!:) Mondjuk őrá nem hinném, hogy rajtam kívül még bukna valaki! Nem a leghelyesebb pasi, de valami miatt mégis bejön de nagyon!
2010. márc. 3. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!