Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben? Lányok tapasztalatait várom.
Hát buszsofőrbe soha...de amúgy igen! és is vörös voltam és idióta.
Menj oda hozzá, ha lehiggadtál kicsit és kellően nyugodt vagy.És kérdezgesd, hol lakik mi a hobbija, van e gyereke..stb. És akkor kiderül, hogy szabad e vagy sem!
Sexy, ahogy vezeti a buszt!:D Első válaszoló: garantálom, ha elmész buszsofőrnek, nem sokáig maradsz egyedül!:D
Köszi a válaszokat! Még nem hallottam erről a szindrómáról, de elég könnyű beleesni!:) Amúgy már nem vagyok kislány, ezért is gáz, hogy így viselkedem! Nem ő lenne az első pasim, másoknál mégsem voltam zavarban! Csak NÁLA!!! De jó tudni, hogy más is szerencsétlenkedik ennyit, mint én!XD
Szia!
Velem is volt már ilyen, szinte pont ugyan ez a helyzet...
Buszsofőr... visszapillantóból egymás "bámulása".
Egyszer volt akkora szerencsém h senki nem volt a buszon, én pont elől szálltam fel és elkezdtünk beszélgetni, én össze-vissza beszéltem...
Aztán az lett a vége h áttették vmiért egy másik járatra és azóta nem láttam... (kb 2 év) Pedig iszonyat helyes volt, és ahogy mosolygott :$
Szerintem szedd össze magad és próbálj meg higgadtan beszélgetni vele!
Sok sikert :)
23:11-es megértelek!:) Ő sem egy isten, de mégis megfogott benne valami!
Utolsó válaszoló: Úgy látom, a buszsofőrök nagy nőcsábászok! De lehet igazad van, meg kéne próbálnom, nehogy úgy járjak mint te. Gondolom elég sz@r, hogy már 2 éve nem láttad:S Csak kell még egy kis idő, mire összeszedem magam,hogy az "igen és nem"-en kívül mást is hozzá tudjak fűzni a beszélgetésünkhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!