Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába ölelgetem, simogatom a srácot, két hónap alatt nem jutunk tovább, mit tegyek?
Simogatom a hátát, a lábát, mellkasát, csókolózunk, de ő csak a hátam meg a lábam simogatja, hiába jeleztem már neki csomószor, a mellemhez nem ér, meg a fenekemhez sem.
Mit csináljak? Nem értem, miért nem lép :(
1.: nem akarom, hogy rámenősnek tartson, vagy olyannak, aki sietteti
2.:biztos, hogy normális srácot fogtam ki, szerencsés vagyok vele és nagyon hálás, hogy nem kezdett el második randin tapizni és hasonlók, de két hónap után úgy, hogy mindketten felnőttek vagyunk, kicsit már többre számítanék egy párkapcsolatban...
fogd meg a farkát :D
amúgy hány évesek vagytok?
a,Lehet még szűz
b, tényleg normális pasi és nem akarja elsietni
c, normális, és azt hiszi te még nem akarod.
Néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Ha nem közlöd vele, hogy te többet szeretnél (a száddal közöld, ne valami jelzést tegyél neki, amiből nem biztos, hogy leesik neki), akkor ő honnan tudja?
Vagy lehet, hogy nagyon félénk, vagy lehet, hogy bátortalan, vagy szűz.
Ha ő nem lép, akkor lépj te, ilyen egyszerű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!